Filtre de aer – pentru ca aerul din halele industriale sa fie tot timpul curat

filtre de aer

filtre de aer

In majoritatea domeniilor de activitate si cu precadere in industria alimentara trebuie sa se asigure o protectie considerabil produselor, dar si angajatilor. Produsele alimentare trebuie sa fie ferite de praf si alte impuritati care se pot gasi in aer. Pentru a asigura cele mai bune conditii de lucru sunt necesare filtre de aer. Astfel de produse se gasesc in oferta celor de la Facility Distrib.

Cine este Facility Distrib? Ce filtre de aer recomanda?

Facility Distrib este principal distribuitor de articole specifice industriei alimentare. Produsele sunt importate de la producatori renumiti, prin urmare beneficiaza de cea mai buna calitate. Oferta promovata este variata si cuprinde filtre de aer, schimbatoare de caldura, uleiuri pentru turbine, adezivi epoxidici cu continut metalic si lista poate continua. Clientii interesati pot accesa intreaga oferta vizitand pagina online FacilityDistrib.ro.

Unde sunt utilizate aceste filtre de aer? Exista diferite tipuri de filtre de aer utilizate in diferite aplicatii. Filtrele de aer pe care compania Facility Distrib le recomanda sunt cele care se folosesc in cadrul sistemelor de aer conditionat si ventilatie. Acestea asigura un mediu de lucru steril prin circulatia continua a aerului purificat in cadrul halelor de productie. In felul acesta sunt protejate atat produsele alimentare, cat si sanatate angajatilor.

Ai nevoie de filtre de aer? Apeleaza la produsele si serviciile asigurate de Facility Distrib

Industria alimentara impune anumite conditii de lucru. Un mediu curat, igienizat trebuie asigurat prin toate mijloacele posibile. In caz contrar integritatea produselor alimentare ar putea fi afectata. Filtrele de aer sunt elemente indinspensabile, avand rolul de a colecta praful si diferite impuritati. Montate corespunzator, filtrele de aer protejeaza alimentele de compusi toxici, microorganisme sau noxe. Aerul rezultat este purificat si asigura un mediu de lucru perfect.

O hala alimentara in care aerul nu este ventilat corespunzator nu se afla in conformitate cu normele legale aflate in vigoare, iar acest lucru poate duce la incasarea unor amenzi usturatoare. Cel mai grav este faptul ca produsele alimentare pot fi afectate. Astfel de produse nu se pot comercializa, iar tu risti sa pierzi intreaga productie. Pentru a evita asemenea situatii tot ce trebuie sa faci este sa montezi filtre de aer in ventilatie si in sistemele de aer conditionat. O investitie minima pentru o productie maxima.

Daca gestionezi o companie a carei productie vizeaza sectorul alimentar atunci cu siguranta trebuie sa tii cont de anumite aspecte de igiena. Este valabil si pentru aerul prezent in camera de productie. Ai nevoie de filtre de aer performante care sa asigure continuu un aer purificat, lipsit de impuritati. Pentru produse viabile pe care sa le folosesti o perioada buna de timp si care sa reziste si in cele mai compelxe solicitari, apeleaza la compania Facility Distrib. Personalul responsabil din cadrul companiei poate fi contactat prin urmatoarele metode: completeaza formularul de contact pe care il gasesti pe pagina virtuala FacilityDistrib.ro, suna la numarul de telefon 0371.159.978 sau trimite un email la adresa office@facilitydistrib.ro. Alege sa colaborezi cu cei mai buni in domeniu. Comanda filtre de aer la cel mai bun raport calitate-pret.

admin

admin