Serviciul de inchirieri nacele o solutie la inaltime

inchirieri nacele

inchirieri nacele

Sunt foarte multe lucruri care nu ar putea fi realizate nici de catre cei mai buni instalatori si ingineri daca acestia nu ar putea ajunge la… inaltime. Insa, pe langa schele si macarale, mai exista o categorie de utilaje care fac posibila orice interventie tehnica la inaltime. Nacelele sunt echipamente care pot ridica una sau mai multe persoane la inaltime pentru ca acestea sa poata interveni. Aplicatiile unde sunt necesare aceste echipamente sunt extrem de numeroase incepand cu schimbarea unui banal bec al stalpului de iluminat, pana la amplasarea panourilor si a indicatoarelor rutiere. Pak Industrial este solutia dumneavoastra in domeniul serviciilor de inchirieri nacele si platforme de lucru la inaltime. Scopul nostru ca si companie este acela de a oferi clientilor nostri cele mai performante echipamente, iar cum siguranta este mai mult decat o necesitate in acest domeniu, parcul nostru de utilaje si echipamente este populat cu cele mai moderne echipamente ce sunt verificate si intretinute in mod constant si continuu.

Inchiriei nacele pentru foarte multe tipuri de aplicatii si operatiuni

Si pentru ca principalul nostru obiect de activitate consta in inchirieri nacele, dorim ca in acest articol sa punctam cateva aspecte pe care orice client trebuie sa le cunoasca inainte de a alege utilajul potrivit pentru lucrarea sa. In primul rand, cel mai important factor este inaltimea de lucru al utilajalui. Detinem echipamente ce pot ajunge la inaltimi cuprinse intre 12 si 43 de metri putand ridica de la o persoana, pana la un grup mic de oameni la inaltimea dorita.
Asadar, atunci cand doriti sa apelati la serviciul nostru de inchirieri nacele trebuie sa stiti ca noi oferim serviciile noastre in zona orasului Bucuresti dar si a zonelor limitrofe. De asemenea, in functie de complexitatea lucrarii va putem pune la dispozitie nacele cu inaltimi de lucru diferite pretabile pentru diferite tipuri de lucrari.
Natura operatiunii este si ea foarte importanta deoarece detinem echipamente pretabile pentru instalatii electrice aeriene, montari prelate si panouri publicitare dar si de asemenea, oferim serviciul de inchirieri nacele si pentru aplicatii cum ar fi toaletarea copacilor inalti, sau pentru montarea instalatiei pluviale si de scurgere pentru case si vile.

Pe langa inchirieri nacele va oferim si asistenta activa

Un alt factor de care trebuie sa tineti cont este complexitatea lucrarii. Sunt aplicatii unde nu este necesar mai mult de un om pentru a le efectua, dar, de asemenea, sunt aplicatii unde este necesara prezenta unei intregi echipe. O astfel de situatie este cea a instalatiilor electrice aeriene, unde trebuiesc efectuate mai multe operatiuni simultan, deci in mod firesc este necesara prezenta unui numar mai mare de persoane. Astfel, prin intermediul serviciului de inchirieri nacele puteti opta pentru un echipament ce poate ridica pana la 10 persoane la inaltime.
Pe langa faptul ca oferim serviciul de inchirieri nacele, datorita personalului calificat pe care il detinem, va putem oferi asistenta profesionala in lucru la inaltime pentru operatiuni si aplicatii multiple cum ar fi montarea reclamelor la inaltime, toaletarea cladirilor si a copacilor dar si montarea de elemente decorative suspendate. Va asteptam pe siteul nostru www.pakindustrial.ro cu o oferta variata si personalizata pentru fiecare dintre dumneavoastra.

admin

admin