Fose septice profesionale produse de Galaxy Termo Trading

Asigurarea unui mediu igienic trebuie sa fie o cerinta impusa in orice domeniu de activitate fie ca ne referim la cel industrial, de constructii, agroalimentar, comercial sau chiar domestic. In situatiile in care dotarile nu permit o igienizare propriu-zisa trebuiesc gasite solutii fiabile pentru evitarea poluarii si a infectarii sau imbolnavirii angajatilor sau persoanelor a caror activitate se defasoara in locurile in cauza. Datorita tehnologiilor avansate, in prezent se pot gasii solutii tehnice indiferent de situatie sau domeniu de activitate, pe piata din Romania existand producatori si distribuitori de produse dedicate si de specialitate. Un astfel de producator este Galaxy Termo Trading, o companie ce ofera fose septice profesionale la preturi avantajoase.

Galaxy Termo Trading isi are sediul in Pitesti, firma concentrandu-si activitatea in comercializarea de produse destinate domeniului drenajului si al epurararii apelor. Printre serviciile executate de fimra se numara cele de comercializare, import, distributie, proiectare, consultanta, punere in functiune, service pentru instalatii mari pentru epurarea apelor, fose septice ecologice, accesorii sisteme de epurare, sisteme de epurare NTPA 001, separatoare de uleiuri, separatoare de grasimi, rezervoare de mari dimensiuni, rezervoare de suprafata, bioactivatori, vase decorative, hidrofoare si pompe, dedurizatoare industriale, tubulatura si fitinguri din PVC, statii compacte de epurare ape uzate, generatoare de ultraviolete, echipamente de tratare a namolului din statiile de epurare si multe altele.

Dupa cum am precizat deja, printre produsele comercializate de Galaxy Termo Trading se numara si fosele septice. Aceste produse sunt de fapt rezervoare subterane, etanse care colecteaza apa menajera produsa in gospodarii, eliminand materiile poluante si asigura retinerea deseurilor plutitoare si a materiilor solide. Fosele septice se pot utilizat pentru locuintele particulare la scoli, nuclee rezidentiale, restaurante si toate celelalte spatii ce folosesc cantitati mari de apa.

Apa menajera contine diverse subtante chimice sau alti compusi ce sunt daunatori atat solului cat si celor ce intra in contact cu substantele respective. Desigur nivelul de pericol creste odata cu domeniul in care este utilizata apa menajera, desii efectele in timp pot fi aceleasi. De acee este important ca colectarea apei menajere sa se realizeze prin intermediul rezervoarelor speciale ce pot asigura epurarea apei uzate intr-un mod natural, fara substante bioactivatoare. Aceste rezervoare sunt fosele septice produse de Galaxy Termo Trading.

Galaxy Termo Trading produce fose septice de diverse modele in functie de domeniul de activitate sau de cerintele clientilor. Dupa cum am mentionat aceste fose pot fi folosite in diverse situatii si locuri, acestea asigurand igienizarea mediului, aerului si a solului. Datorita caracteristicilor avute, fosele septice realizeaza cu succes si intr-un mod natural epurarea apei menajere.

Asadar daca domeniul de activitate in care activati implica utilizarea de fose septice, nu ezitati si apelati la serviciile de specialitate puse la dispozitia dumneavoastra de catre personalul Galaxy Termo Trading. Compania va sta la dispozitie cu o platforma online unde puteti vizualiza produsele comercializate, puteti plasa comenzi, obtine oferte de pret sau afla mai multe informatii legate de activitatea depusa de Galaxy Termo Trading. Nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos pentru obtinerea de informatii suplimentare sau pentru solicitarea asistentei tehnice de specialitate.

Galaxy Termo Trading, date contact:

Piteşti, Târgul din Vale, Str. Abatorului nr. 1
Tel./Fax: 0348 445 312 (RDS)
Mobil: 0727 960 205 (portat Cosmote); 0784 286 093 (Cosmote)
Email: office @ ecofose.ro

Departamentul Tehnic
Mobil: 0721 047 437 (portat Cosmote)
Email: tehnic @ ecofose.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.