Amplasarea benzilor LED intre tava si baghetele de polistiren pentru a obtine o iluminare discreta

baghete-polistiren-interior

baghete-polistiren-interior

Inca din anul 2006 oferim produse si servicii de inalta calitate, astfel incat sa puteti beneficia de tot ceea ce este mai bun in materie de amenajari interioare. Compania noastra Blu Art Design este specializata in realizarea produselor ornamentale din polistiren expandat. Acestea sunt folosite cu succes atat in amenajarile interioare cat si pentru cele exterioare iar in catalogul nostru de produse veti putea regasi baghete polistiren interior, brauri, ancadramente, coloane, scafe, profile si multe altele.

Pentru a consulta intreg catalogul nostru de produse nu trebuie decat sa ne accesati site-ul www.bluartdesign.ro unde veti gasi toate informatiile necesare.

Blu Art Design va ofera baghete polistiren interior de inalta calitate

Dupa cum bine stiti, domeniul amenajarilor interioare este unul destul de vast unde, in permanenta este nevoie de idei noi si de abordari inovative pentru a crea un ambient placut. Daca tot suntem la capitolul ambient, lumina joaca cel mai important rol in evidentierea elementelor care imbina design-ul unei incaperi. Utilizarea unor baghete polistiren interior in combinatie cu benzi LED amplasate strategic, se vor obtine efecte de lumina extraordinare dar si discrete in acelasi timp. Cu ajutorul acestor baghete polistiren inteior benzile cu LED vor fi mascate in mod eficient si astfel se asigura un iluminat potrivit spatiului pentru care se adreseaza.

Blu Art Design va pune la dispozitie posibilitatea de a oferi un aspect esetetic deosebit locuintei dumneavoastra dar sa si apelati la profesionisti in domeniu care va pot oferi solutiile potrivite si moderne pentru locuinte.

Amenajarea interiorului cu baghete polistiren si benzi LED

Pentru amplasarea cat mai estetica a benzilor LED si a acestor baghete polistiren interior recomandam sa utilizati si benzi din plexiglas cu ajutorul carora sa acoperiti benzile in scopul de a le oferi protectia necesara. Aceste baghete polistiren interior au rolul de a crea un aspect deosebit spatiului.

Indiferent daca se adreseaza stilului clasic sau celui modern, veti reusi sa schimbati infatisarea locuintei dumneavoastra cu ajutorul unei metode simple, eficiente si totodata la costuri scazute.

Aceste baghete polistiren interior se fabrica la comanda in functie de specificatiile dumneavoastra. Polistirenul este un material foarte usor de prelucrat si poate sa fie modelat in diverse forme. De asemenea, prezinta o rezistenta foarte buna in timp iar aplicarea nu necesita investitii suplimentare.

Combinate cu benzi LED se vor crea niste efecte foarte placute iar incaperea va avea o lumina mult mai discreta decat in cazul oricarui alt element.

Pentru informatii dar si comenzi nu trebuie decat sa ne contactati!

Pentru a beneficia de baghete polistiren interior dar si pentru a afla mai multe informatii despre aceasta nu trebuie decat sa ne contactati. Toate aceste informatii le gasiti pe site-ul nostru www.bluartdesign.ro.

Cu putina imaginatie si investitie minima orice casa devina primitoare dar si diversitate in ceea ce priveste materialele utilizate. Daca va aflati in situatia de a nu sti cum sa abordati un nou design, utilizarea acestor baghete polistiren interior impreuna cu benzi LED se vor dovedi o idee extrem de buna.

admin

admin