Idei bine de stiut de catre posesorii de mobilier cu elemente din mdf vopsit si nu numai

mdf vopsit

mdf vopsit

Eleganta mobilierului denota clasa si bun gust. Pentru a obtine un aspect cat mai apropiat de perfectiune, Next Front va pune la dispozitie o paleta larga de produse si articole din mdf vopsit drept, sau curbat, asta pe langa oferta de accesorii si articole de mobilier dintre care clientii nostri pot alege. Insa, cum ne dorim sa oferim solutii integrate, expertii si designer-ii nostri pot oferi servicii de executie a mobilierului la comanda. Insa revenind la subiectul articolului, trebuie sa spunem despre elementele din mdf vopsit putem spune ca ele sunt elemente de design menite sa creeze un aspect modern si inedit.

Acestea trebuiesc folosite cu atentie sporita datorita modului prin care acestea sunt create. Plastefierea este procesul utilizat la elementele din mdf vopsit, asadar, acestea, in cazul folosirii lor pentru mobilierul din bucatarie, trebuiesc ferite de doi factori. Caldura si aburii pot duce la deteriorarea aspectului.

Actiunea caldurii excesive asupra pieselor din mdf vopsit

Piesele din mdf vopsit sunt finisate la o temperatura de 100o Celsius, astfel, datorita foliei de PVC se poate obtine fie un aspect lucios in culori vii, dand stralucire mobilierului, fie un finisaj mat sau unul care sa imite textura lemnului. In conceperea unor fronturi mdf nu exista restrictii in ceea ce priveste finisajul si posibilitatile de combinare a formelor si a texturilor cu nuante si culori.

Pentru a proteja mobilierul cu parti din mdf vopsit, atunci cand va proiectam mobilierul la comanda, tinem cont de proprietatile acestor accesorii si le utilizam doar in zonele in care nu exista surse de caldura puternica (mai mica de 60o Celsius), tocmai pentru a lungi viata acestora.

Intretinerea mobilierului cu elemente din mdf vopsit se face foarte usor, folosind o laveta umeda sau cu o micro-fibra. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji daca din intamplare ati scapat un strop de sos sau alte lichide ce pateaza.

Deoarece putem folosi elemente din mdf vopsit si pentru mascarea cuptoarelor, expertii nostri vor tine cont si de modul in care cuptorul ales de dumneavoastra functioneaza. Va indicam sa achizitionati cuptoare ce pot elimina caldura in fata, nu pe laterele, afectand astfel aspectul mobilierului. Daca totusi sunteti in posesia unui cuptor clasic, care elimina caldura chiar pe canturile usilor, vom monta sine speciale pentru a devia caldura.

Detalii perfecte pentru orice tip de accesorii din mdf vopsit

Detaliile sunt foarte importante atunci cand unul din designerii nostri porneste la proiectarea unei linii de mobilier. Incepand cu utilitatea mobilierului pana la accesoriile necesare pentru acesta, dar si la utilizarea diferitelor placi din mdf vopsit. Astfel, vom tine cont de amplasarea surselor de caldura din bucutaria dumneavoastra (calorifere, aparatura electrocasnica, hota, etc), astfel incat mobilierul sa se imbine perfect cu intreaga bucatarie, atat ca aspect cat si ca utilitate.

Next Front nu produce doar elemente decorative din mdf vopsit, ci suntem oricand pregatiti sa va oferim articole de mobilier, dar si accesorii pentru acesta, precum si servicii de proiectare si constructie mobilier de bucatarie la comanda. Astfel, va veti bucura de unicitatea si eleganta unei bucatarii, al carui design si concept sunt perfect pliate pe nevoile dumneavoastra. Pentru a ne cunoaste mai bine, dar si daca doriti sa consultati ofertele noastre, va asteptam sa ne vizitati siteul www.curbat.ro , loc unde puteti de asemenea sa gasiti si serviciul de consiliere profesionala.

admin

admin