Inchirieri de auto in Otopeni, calatoria la indemana oricui

inchirieri auto otopeni

inchirieri auto otopeni

Daca va ganditi sa ajungeti in capitala cu avionul, cel mai probabil ati prospectat deja piata si pentru servicii de inchirieri de auto in Otopeni. Desi poate foarte multi au impresia ca inchierea de masini de aici este strict legata de aeroportul din Otopeni, sa stiti ca nu e mereu astfel. Indiferent insa de situatie, fie ca vorbim de turisti care ajung in capitala cu avionul sau de persoane care vin din provincie si doresc sa inchirieze o masina din Otopeni, serviciile de calitate in ceea ce priveste inchirierea se recunosc de departe inca: www.fly-rentacar.ro.

Ce inseamna asigurarea zilnica la inchirieri de auto in Otopeni si la ce va foloseste ea?

Poate ati auzit de mai multe ori ca exista in zilele noastre posibilitatea de a inchiria o masina fara garantie. Desigur, poate va pare putin ciudat, insa haideti sa vedem putin ce anume implica acest concept. In primul rand, daca nu se percepe o garantie la astfel de servicii de inchirieri de masini, exista posibilitatea de a incheia ceea ce se numeste asigurarea zilnica.

Aceasta va fi o masura de protectie pentru cel care va inchiria masina si deopotriva pentru compania de inchirieri de auto in Otopeni sau Bucuresti, etc. Banii acestia perceputi pentru asigurarea zilnica nu se returneaza ca si in cazul garantiei, insa aceasta varianta poate fi pentru multe persoane mai avantajoasa.

Asadar, daca va ganditi la inchirieri de auto in Otopeni, informati-va si cu privire la aceasta asigurare. La Fly Rent Bucuresti de pilda aceasta asigurare va costa intre 7 si 16 euro pe fiecare zi de inchiriere. Acest tip de asigurare este indicata si cand se va inchiria o masina pe termen mai scurt.

Ce se intampla in caz de accident cand aveti de-a face cu o companie de inchirieri de auto in Otopeni?

In cazul in care din pacate suferiti un accident cu masina de inchiriat, daca acesta a fost provocat voit de pilda, paguba va trebui sa fie in totalitate achitata de catre dvs. Daca se intampla sa aveti un accident care nu a fost cauzat voit de catre dvs., atunci paguba va fi acoperita dupa consultarea si in urma convenirii asupra unui numitor comun cu respectiva companie de inchirieri de auto in Otopeni.

In cazul in care se produce un accident si soferul se va afla sub influenta drogurilor sau a bauturilor alcoolice, el va fi din nou responsabil pentru plata despagubirilor, i se va retine intreaga suma de garantie.

Toate aceste conditii si multe altele le puteti insa afla si online: www.fly-rentacar.ro. Astfel, va fi mai simplu sa fiti cat mai concret informati inainte de a alege masina pe care doriti sa o inchiriati. O companie de inchirieri auto Otopeni va va pune la dispozitie mai multe tipuri de masini, pentru comfortul dvs. Alegeti exact ce vi se potriveste si bucurati-va de sederea dvs. in capitala, fie ea in interes de afaceri sau unul personal. Comfortul si siguranta in calatoriile dvs. incep c Fly Rent Bucuresti.

admin

admin