Inst Nistor: Solutii pentru casa ta

Datorita consumului ridicat de gaze naturale pe timp de iarna si a facturilor care cu greu pot fi platite in anotimpul rece, tot mai multi oameni decid sa inlocuiasca vechile surse de incalzire cu altele noi, ce promit a fi mult mai eficiente si econome. Astfel, o centrala pe gaz se poate inlocui cu una pe curent sau lemne, sau desigur se pot alege in schimb panouri radiante sau alte sisteme de incalzire ce functioneaza pe baza de curent electric si nu pe gaze naturale. Dar, din pacate, in cazul acestor sisteme, de cele mai multe ori apa calda menajera nu este furnizata, fiind doar garantata caldura ambientala din cadrul imobilului dumneavoastra.

De aceea, pentru a va asigura confortul de care aveti nevoie, trebuie sa achizitionati un produs care sa va incalzeasca rapid si eficient, dar si econom, apa menajera. Un asemenea produs, care sa satisfaca caracteristicile mentionate mai sus, este si boilerul electric. Acesta, in functie de model si principiu de constructie, poate fi utilizat cu succes atat in cadrul locuintelor personale, cat si pentru utilizare industriala sau in alte spatii in care volumul de apa necesara este unul important.

In cazul in care sunteti in cautarea unui boiler electric pentru apa calda de calitate, oferit la preturi avantajoase, noi va recomandam serviciile si ofertele companiei Inst Nistor. Inst Nistor vine in intampinarea clientilor sai cu numeroase solutii pentru casa, dar si pentru domeniul industrial. Firma ofera doar solutii de calitate, la standarde europene si la cele mai avantajoase si accesibile preturi de pe piata de profil din Romania.

In ceea ce priveste boilerele electrice pentru apa calda, Inst Nistor comercializeaza o gama mai mult decat diversificata de astfel de produse. In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, sau de scopul pe care il urmariti, o sa puteti cumpara modelul de boiler electric care sa va satisfaca cerintele rapid si ieftin. Desigur, preturile de achizitie vor varia in functie de fiecare model in parte, pentru ca specificatiile tehnice aferente fiecarui boiler pot include performante diferite.

Dar din oferta Inst Nistor se remarca doua tipuri de boilere electrice pentru apa calda. Primul produs este marca ACV Smart Line Multi Energy si este disponibil cu capacitati cuprinse intre 200-600 de litri. De culoare gri, este confectionat din otel inoxidabil, in timp ce pentru serpentina este utilizat otelul carbon. Avantajul major al acestui model il prezinta capacitatea de a functiona cu ajutorul mai multor tipuri de energie, si anume: electrica, termica, geotermala sau solara. Boilerul este izolat cu spuma poliuretanica a carei valoare este de 50mm in ceea ce priveste grosimea.

Cel de-al doilea boiler este Cordivari, acesta putand fi utilizat atat pentru aplicatii casnice, cat si pentru aplicatii industriale. Capacitatea maxima a acestui tip de boiler este de 5000 de litri, produsul putand fi montat pe verticala sau orizontala.

Cititi mai multe informatii referitoare la boilerele de apa calda Inst Nistor pe site-ul oficial al companiei si vizualizati sau comandati produsul de care aveti nevoie utilizand aceeasi platforma, sau datele de mai jos.

Inst Nistor, date de contact

Adresa: Str. Libertatii, nr. 49 A, Bistrița, Bistrița-Năsăud
Telefon: 0268 234 929/ 0268 236 028

Articol oferit de Zoom-biz.ro