Lasa un designer amenajari interioare sa se ocupe de casa ta

f21Amenajarea locuintei poate fi o problema pentru multe persoane. Nu stii ce culori sa alegi pentru vopsirea peretilor, cum sa asortezi gresia si sa nu mai spunem de detaliile finale. Pentru problema ta, exista specialistii capabili sa te ajute indiferent de complexitatea cerintelor. Experienta de care beneficiaza este renumita si se observa in lucrarile de succes pe care le realizeaza. Pentru locuinta ta apeleaza la un designer amenajari interioare.

iDecorate – designer amenajari interioare

O locuinta banala poate deveni in scurt timp o locuinta placut amenajata, primitoare si confortabila. Acest lucru se realizeaza doar cu ajutorul unor experti care stiu sa puna lucrurile acolo unde le este locul si pot asorta placut elementele incaperii. Pentru ca toate acestea sa fie posibile apeleaza la un designer amenajari interioare. Mai exact apeleaza la iDecorate, partenerul tau ideal care te poate ajuta sa redecorezi frumos locuinta. Bunul gust si atentia la detalii sunt principalele caracteristici de care echipa beneficiaza. Acolo unde tu vezi un loc banal, acolo cei de la iDecorate vad un spatiu frumos amenajat, decorat cu stil.

iDecorate colaboreaza cu parteneri de incredere care produc articole de buna calitate. Compania realizeaza proiecte rezidentiale dar se ocupa si de spatiile comerciale.

Un designer amenajari interioare este solutia la care trebuie sa apelezi

iDecorate se coupa de tot ce inseamna proiectare, coordonare si decorare. Aceste servicii complexe se realizeaza in cel mai scurt timp, utilizand doar produse de buna calitate. Preturile sunt accesibile pentru toti clientii.

Care sunt pasii pe care echipa ii realizeaza pentru efectuarea lucrarii? Mai intai se executa masuratori precise care sa permita echipei sa aiba o viziune exacta asupra spatiului ce va fi amenajat. Se discuta cu proprietarul pentru a-i cunoaste preferintele si stilul pe care il prefera. Astfel incat lucrarea sa poata fi personalizata in functie de dorintele clientului. Se realizeaza 2-3 planuri in varianta 2D din care clientul sa poata alege modelul care considera ca se potriveste cel mai bine. Se executa proiectarea 3D pentru o vedere de ansamplu. Aceasta cuprinde toate incaperile. Pentru baie se aleg gresia si faianta si modul cum vor fi amplasate obiectele sanitare. Se stabilesc modelele corpurilor de iluminat si tipul de tavan fals ce va fi folosit. Cromatica este foarte importanta dar si asortarea elementelor reprezinta un pas esential pentru finalizarea lucrarilor. Se aleg piesele de mobilier si elementele de decor pentru ca totul sa fie pus la punct. In cel mai scurt timp proiectul este finalizat, iar proprietarul se poate bucura de o locuinta amenajata cu bun gust si rafinament.

Un designer amenajari interioare este capabil sa transforme o locuinta monotona intr-un loc primitor si elegant. Idiferent de stilul ales locuinta va arata exemplar. Alege sa iti amenajezi locuinta cu stil si te vei bucura de confort in fiecare zi. Pune accent pe fiecare incapere si personalizeaz-o cu atentie. Ai increder in experienta celor de la iDecorate.

Pentru a lua legatura cu echipa din cadrul companiei iDecorate suna la numarul de telefon 0733.978.355, sau trimite un email la adresa irina@idecorate.ro. In cel mai scurt timp un designer amenajari interioare se va ocupa de solicitarea ta.