Metconf Targu Mures, specialistul confectiilor metalice!

Decoratiuni din fier forjat, porti metalice, garduri metalice, gratii pentru ferestre, balustrade din fier sau inox, elemente decorative speciale, intr-o vama variata de modele, la cele mai mici preturi de pe piata – le gasesti doar in oferta firmei Metconf din Targu Mures.

Cu o experienta semnificativa in domeniul constructiilor metalice, compania a reusit sa se impuna pe piata de profil prin calitatea produselor oferite si serviciile profesionale puse la dispozitia clientilor si colaboratorilor.Metconf

Decoratiunile din fier forjat comercializate de Metconf sunt unice, cu un design special, ele imprimand locuintelor o nota aparte, de rafinament, eleganta si bun gust.

Toate produsele companiei sunt realizate cu aparatura de ultima ora, utilizand tehnologie de varf in domeniu, acestea punand in valoare locatiile in care sunt amplasate.

Suntem profesionisti si talentati, nu ducem lipsa de imaginatie si talent, astfel ca iti putem oferi produsul potrivit gustului si exigentelor tale.

Ne mandrim cu gardurile noastre metalice, care sunt rezistente, fiabile si de calitate, asigurand cu succes atat delimitarea spatiilor, cat si blocajul persoanelor neautorizate.

Fiecare detaliu este realizat cu pasiune, imaginatie si pricepere, ansamblurile din fier forjat avand capacitatea sa innobileze si promoveze o cladire/locatie.

Suntem flexibili si deschisi sugestiilor tale, iti oferim cele mai bune solutii pentru toate proiectele tale, suntem profesionistii care imprimam personalitate si bun gust gardurilor, portilor sau balustradelor tale metalice !

Metconf 1Moda s-a schimbat rapid in ultimii ani, iar acum nimic nu imprima mai multa clasa si eleganta unei locuinte decat un produs ori accesoriu din fier forjat. Suntem pregatiti sa facem fata tuturor provocarilor, suntem mereu la dispozitia ta, cu priceperea, talentul si profesionalismul ce ne caracterizeaza.

Confectionam produsele metalice in cel mai scurt timp, la cea mai ridicata calitate montarea acestora fiind floare la ureche pentru noi.

Iti oferim cele mai accesibile preturi de pe piata, dar si cele mai complexe solutii in materie de garduri si porti metalice. Stim sa realizam atat modele simple, cat si sofisticate, combinam cu succes materialele pentru a imprima personalitate gardurilor si portilor tale.

Gardurile confectionate de noi sunt cele mai durabile, estetice, rezista in timp si se remarca prin calitatea executiei.

Oferta noastra include o varietate nelimitata de elemente si modele, gardurile metalice oferite clientilor avand fiecare un design personalizat.

Suntem profesionisti, corecti, deschisi ideilor si flexibili, motiv pentru care ne mandrim cu portofoliul impresionant al clientilor ce s-au declarat pe deplin multumiti de calitatea produselor si serviciilor noastre.

Gardurile din fier forjat  produse de noi sunt pentru toate bugetele si buzunarele, ele fiind ideale atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.Metconf 2

Tehnici si materiale

Compania Metconf confectioneaza produse speciale, din materiale de cea mai buna calitate: teava rectangulara, teava patrata, platbanda, dar si platbanda amprentata de diferite grosimi, plasa simpla sau bordurata, zincata sau plastifiata.

Cunoastem toate secretele meseriei noastre si inainte de grunduire degresam doar cu solutii de calitate superioara, asigurand totodata si o fosfatare, pentru o priza foarte buna a grundului si vopselei.

Vopsirea o realizam prin pulverizare sau, in functie de preferintele clientului, in camp electrostatic, paleta de culori folosite fiind nelimitata.

Pentru debitarea materialului folosim un fierastrau automat, iar pentru asamblare utilizam doar aparate de sudura performante si electrozi pe masura.

Polizarea sudurii o realizam cu discuri abrazive cu pastille Widia, cea mai noua tehnologie in domeniu ce implica o calitate superioara finisarilor.

Si daca mai vrei si alte detalii privind gustul si rafinamentul ce dau valoare existentei tale, arunca o privire aici!