Copiii si accesoriile!

Copiii si accesoriile 2

Copiii si accesoriile 2Chiar daca sunt mici, copiii au si ei preferintele lor in materie de vestimentatie. Tendinta adultilor este de a nu baga in seama aceste mici dorinte, considerandu-le mofturi. De cele mai multe ori, adultul cugeta doar la aspectul practic al hainelor si al accesoriilor, neluand in seama si aspectul estetic, insa imaginatia si creativitatea copiilor trebuie incurajata si in acest domeniu. Parintii trebuie sa-si dirijeze si sa-si formeze copiii, astfel incat acestia sa aleaga haine cu bun gust.

Copilul meu face parada modei

Copiii sunt niste mici imitatori si isi copiaza parintii in toate, inclusiv in ceea ce priveste stilul vestimentar. De aceea parintii sunt responsabili in mare parte pentru gusturile propriilor copii. Ei trebuie sa fie atenti nu numai la limbaj si comportament, ci si la modul in care se imbraca.

Daca tie ca parinte nu-ti place sa te imbraci in costume, intr-un stil office, atunci de ce ai avea pretentia ca micul tau baietel sa stea la serbarea de la gradinita impopotonat cu papion si palarie?

Totul se educa, inclusiv bunul gust, iar bun gust nu inseamna obligatoriu tot ce este la moda. In ziua de astazi moda este un adevarat haos si s-a orientat catre kitch.

Desigur, copilul are si propriile preferinte. Vei vedea ca unele fetite prefera rozul si volanasele, iar altele vor numai pantaloni refuzandu-si feminitatea. In ambele cazuri parintele trebuie sa intervina bland si sa ghideze copilul spre un echilibru. Copilul trebuie invatat de mic ca nu toate hainele il avantajeaza si sa nu faca excese in materie de accesorii. Regula  de baza a ramas aceeasi: “Less is more!” (“Putin inseamna mai mult!”).

Despre Super Kids Store

Super Kids Store este un magazin on-line, dedicat copiilor. Magazinul a luat nastere in Timisoara si are ca domeniu de activitate comercializarea de Copiii si accesoriile 1haine si de accesorii pentru copii de toate varstele.

Prin calitatea si originalitatea hainelor pe care le vand, Super Kids Store a devenit cunoscut pe piata romaneasca.

Super Kids Store pune la dispozitia clientilor sai haine pentru copiii cuprinsi intre 0 si 12 ani, inclusiv pentru nou-nascuti. Materialele din care sunt realizate toate produsele sunt de calitate, sunt colorate si practice.

Un magazin on-line, precum Super Kids Store, este binevenit in lumea de astazi, cand criza de timp este tot mai accentuata. Este foarte practic si comod sa poti comanda on-line si produsele sa-ti fie livrate acasa. Transportul este gratuit pentru orasul Timisoara.

De asemenea magazinul Super Kids Store are promotii si lichidari de stoc, special create pentru clientii sai.

Principalul furnizor al produselor comercializate de catre magazin, este o companie producatoare care are licenta si este lider pe piata europeana. Amintim de urmatoarele personaje: Hello Kitty, Disney, Winnie the Pooh, SpongeBob, Cars, Bob the Builder, Spiderman, Ben10 sau Bakugan.

Produsele oferite de Super Kids Store:

1. Haine pentru bebelusi (0-24 luni);

2. Haine pentru baietei (2-12 ani);

3. Haine pentru fetite (2-12 ani);

4. Lenjerie ( pentru baieti si fete);

5. Ciorapi/sosete;

6. Accesorii.

Copiii si accesoriileIn categoria accesoriilor comercializate de catre Super Kids Store intra caciuli, manusi si sepci.  Poti cumpara seturi caciula – manusi sau caciuli si manusi separate, atat pentru baieti, cat si pentru fete.

Sepcile sunt confectionate 100% din bumbac si sunt imprimate cu personaje din desene. Sunt ideale pentru vara.

Indiferent de firma pe care o vei alege pentru hainele copiilor tai, este important sa imbini simtul tau practic cu creativitatea lor!

Poti citi si despre cafea si beneficiile ei.