Mobila dormitor inspirata de Arcos!

arcosMobila de dormitor pe care o achizitionezi trebuie sa fie de calitate superioara, executata la cele mai inalte standarde de catre profesionisti. Compania Arcos ofera mobilier asa cum iti doresti, realizand fiecare model pe baza preferintelor tale, cu finisaje si culori alese in tonurile specificate. Expertii firmei au grija ca mobilierul comandat sa se caracterizeze atat printr-un aspect placut, cat si prin functionalitate. Pentru ca totul sa fie asa cum ai visat poti alege nu numai culorile corpurilor, dar si obiectele, modelele, taieturile sau compartimentarile.

Dorind ca mobila dormitor sa fie la fel de confortabila si utila mai multi ani, firma utilizeaza materiale si tehnici constructive potrivite. Pentru un somn linistit si un decor ca sa reflecte gusturile si personalitatea ta, trebuie sa ai un dormitor bine aerisit si frumos mobilat. Prin intermediul Arcos vei gasi cu siguranta ceva care sa iti placa si sa se potriveasca stilului tau. Firma nu detine articole standard, ci doar mobilier personalizat pe gustul tau, fiecare proiect fiind unic. Toate produsele de mobilier oferite au un raport optim calitate-pret.

Beneficiile mobilierului la comanda!

Arcos realizeaza mobila pentru dormitor si nu numai, fabricata din cel mai bun si mai rezistent material. Compania executa dulapuri pentru haine, comode, rafturi suspendate si mobilier pentru toaleta, cum ar fi masute cu oglinda. Intrucat dormitoarele au forme si dispuneri diferite in functie de configuratia blocului si de arhitectii care le-au proiectat, mobilierul trebuie sa se adapteze cat mai bine spatiului respectiv. Gratie flexibilitatii de prelucrare a materialelor se pot realiza orice fel de forme si o varietate de culori care sa rezoneze cu mediul ambiant. In limita bugetului de care dispui vei avea mobilierul de dormitor pe care il doresti. Varietatea de dotari si echipamente de care firma dispune ii recomanda pentru executia oricarei piese de mobila ce se poate fabrica din acest material, in proiecte unice.

Poti veni cu idei de design care vor fi schitate de catre specialistii Arcos si acestea vor fi puse in valoare in cel mai frumos mod posibil. In propriul atelier de mobila, angajatii vor derula activitatile de prelucrare a lemnului. Specialistii Arcos vor utiliza lemn de calitate si materiale si accesorii care ofera piesei finale durabilitate si un aspect inedit. Mobilierul din PAL de calitate are un aspect estetic si elegant, fiind si usor de intretinut.

Arcos executa mobilier dormitor!

Arcos, este o companie de mobilier din Timisoara care ofera produse pe gustul tau, pentru ca executa mobila la comanda. Fie ca vrei sa iti amenajezi casa, biroul sau un spatiu comercial, Arcos iti ofera exact mobilierul de care ai nevoie. Echipa firmei poate da curs oricaror idei de design in atelierul de productie propriu cu ajutorul echipamentelor si uneltelor de mare flexibilitate si de ultima generatie. Esentele de lemn sunt rezistente pentru a garanta o durata lunga de viata a mobilierului. Pentru detalii despre produsele si serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Arcos. Comanda mobila dormitor pe care ai visat-o dintotdeauna si vei obtine exact ceea ce iti doresti prin intermediul Arcos!

Datele de contact ale firmei Arcos

Adresa firmei: Str. Ariadna, Nr. 43, Timisoara

Telefon: 0356 170 199

Email: office@arcosmob.ro