Soft Blancco de la Badas Business

Confidentialitatea datelor cu caracter personal este un subiect care este in primul reglementat de lege, insa cum tot mai multe companii folosesc baze de date digitale, vulnerabilitatea acestor informatii este una foarte mare, iar daca in mod general exista solutii complexe de encriptare si securizare a informatiilor, ce solutii exista pentru situatiile in care trebuie sa schimbati unitatea de stocare a unui computer? Ei bine, Badas Business are solutia perfecta pentru dumneavoastra. Blancco este un software ce permite stergerea permanenta a datelor de orice mediu de stocare (exluzand DVD, CD +/- RW) asigurand practic imposibilitatea totala de a recupera orice date stocate. Aceasta solutie software este destinata companiilor, firmelor private si de stat dar si a institutiilor ce lucreaza cu date confidentiale asigurand protejarea acestora prin functia sa.

Pentru a intelege mai bine programul Blancco trebuie sa privim asupra metodelor clasice de stergere a datelor, privind asupra 3 sisteme de operare, Microsoft Windows, Apple OSX si Linux. Fiecare sistem de operare are propriul sau format de date care mai este denumit si sistem de fisiere (file system, Windows FAT32/NTFS, OSX, HPFS+ Journaled, Linux, extfs4 Journaled) care permite diferite functii, insa ca si baza indeplineste acelasi scop, cel de a permite crearea, editarea si stergerea fisierelor de diferite tipuri.

Toate tipurile de sisteme de operare permit formatarea (stergerea completa) a unui segment (partitie) sau a intregii unitati de stocare, iar unele sisteme de operare permit si stergerea partitiilor, insa indiferent de ceea ce ati alege, prin utilizarea unor programe profesionale de recuperari date, veti putea gasi fisiere stocate pe unitatea respectiva de stocare inainte ca aceasta sa fie formatata si chiar si rescrisa. Din acest motiv exista Blancco, un software care prin folosirea unor algoritmi avansati elimina orice posibilitate de recuperare a datelor.

Exista diferite metode de a formata o unitate de stocare in conditii minime de siguranta, insa cea mai folosita este cea care recurge la o metoda similara cu cea a aplicatiei Blancco, mai exact, rescrierea de informatie peste cea curenta. Insa, daca la formatarea realizata cu optiunea de scriere a cifrei “0” pe intreaga memorie mai exista oarecare sanse de recuperare, software-ul Blancco genereaza diferite seturi de caractere ce include atat cifre cat si litere si caractere speciale. Rezultatul este unul 100% sigur deoarece chiar si in cursul testelor efectuate de catre echipele noastre de IT s-a constatat o rata de recuperare mai mica de 2%, lucru ce face practic imposibilia parcurgerea si intelegerea oricarei informatii dintr-un document.

Asadar, fie ca aveti nevoie de o solutie de incredere pentru protejarea datelor dumneavoastra sau doriti sa schimbati mediile de stocare din unitatea companiei sau a institutiei Badas Business va ofera solutia perfecta. Blancco este o solutie de care beneficiaza companii si institutii guvernamentale de pe intreg globul, garantia fiind cele peste 50.000 de operatiuni de stergere permanenta a datelor efectuate la nivel global pe zi. Pentru a comanda aceasta solutie va asteptam pe pagina dedicata, iar pentru a afla detalii despre oferta Badas Business va asteptam de asemenea pe pagina noastra, www.badas.ro