Mutari mobila – sfaturi

Tranportul mobilei pe scara blocului este poate cea mai mare provocare atunci cand vine vorba despre mutari mobila, spatiul restrans, virajele in unghiuri drepte, dar si imposibilitatea unei bune prize la mobila, fac din cararea mobilierului pana sau dinspre masina o chestiune destul de complexa si anevoioasa. Moveout este solutia pentru a va usura procesul de mutari mobila, dar si pentru a va veni in ajutor cu sfaturi, idei si mai ales prin intermediul serviciilor noastre profesionale de asistenta, transport si mutari mobila, si nu numai. In cadrul acestui articol dorim sa venim in ajutorul tuturor ce apeleaza la prieteni pentru mutarea unui articol de mobilier, fie el canapea, dulap sau pat. Evident, aici vorbim de operatiuni simple, care implica mutarea sau transportul unui ingur articol de mobilier. Pentru situatiile de mutari mobila completa, calda noastra recomandare este sa apelati cu incredere la specialisti, iar daca sunteti din Bucuresti, si nu numai, www.moveout.ro este locul unde puteti afla mai multe despre modul in care va putem ajuta.

Mutari mobila realizate cu cap, nu doar cu muschi

Transportul de mobilier fara a apela la o companie specializata in mutari mobila, este doar pretabil in cazurile in care vorbim despre un numar redus de articole de mobilier, dar si de o mobila usoara. In principiu, cel mai des intalnit caz este necesitatea transportarii unei canapele sau a unui fotoliu.

In primul rand, atunci cand doriti sa transportati un fotoliu pana la parter (sa zicem de la etajul 4), iata cam ce trebuie cunoasteti. Orice echipa de mutari mobila recurge la masuratori precise pentru a sti de la bun inceput daca respectiva canapea intra pe usile de acces, ale casei, cat si ale blocului. De asemenea, incercati pe cat posibil sa usurati incarcatura. Eliminati partile ce pot fi demontate facil dar si cele care au un aport de greutate mai mare.

Mutari mobila cu minim 4 persoane

In momentul transportului, asigurati-va ca dispuneti de ajutorul a minim inca 3 persoane. Astfel, ca si in cazul unor experti in mutari mobila, doua persoane transporta canapeaua, iar celalalte 2 persoane ofera ajutor si ii schimba pe celalalte. De asemenea, in cazul elementelor de mobilier mai greu, trebuie sa oferiti o foarte mare atentie persoanei care sustine canapeaua din fata. Acea persoana este cea care pe scari suporta o greutate mai mare decat de cea care tine din partea opusa. Astfel, fie in partea dinspre capatul scarilor trebuie sustinuta de 2 persoane, fie in mod obligatoriu, o persoana trebuie sa stea oricand pregatit sa intervina in caz de urgenta. Ca si recomandare din partea noastra, ca experti in mutari mobila si nu numai, persoana dinspre capatul scarilor trebuie sa prinda din spate canapeaua, astfel incat oricand sa aibe campul vizual inspre capatul scarilor.

De asemenea, in cazul unui incident, persoana din amonte este bine sa nu dea drumul canapelei! Acest lucru se aplica in situatiile neplacute in timpul transportului pe scari. De asemenea, daca simtiti ca sunteti depasiti de situatie, apelati la prieteni mai puternici, sau la echipa de experti in mutari mobila Moveout. Va asteptam pe siteul www.moveout.ro