Panouri radiante infrarosu ecologice

panouri radiante infrarosu

panouri radiante infrarosu

Spre deosebire de alte tipuri de incalziri, incalzirea prin radiatie are un mare avantaj din punct de vedere ecologic. Lipsa de reziduri poluante in timpul functionarii, fac sa fie un sistem de incalzire total ecologic. Ionizarea buna a aierului, lipsa particulelor de praf si disparitia mucegaiului de pe pereti vor obtine persoanele care vor instala panouri radiante infrarosu in birouri, apartamente, vile,incaperi industriale. Fiind curatate doar odata pe luna cu o carpa uscata, le caracterizeaza ca sisteme de incalzire de intretinere simple si curate. Randamentul ridicat al transformarii energiei electrice in energie termica si instalarea unor termostate ambientale, permit de a face o economie esentiala de energie electrica.

Panouri radiante infrarosu ieftine si comode

In comparatie cu instalarea unui sistem clasic de incalzire, montarea unui sistem radiant costa cu mult mai ieftin. Punerea in functiune se face intr-un timp relativ de scurt, 2-3 ore. Efectele benefice asupra corpului uman sunt o multime, datorita faptului ca nu exista miscare de aier in camera, nu usuca aierul si lipsa de mirosuri. Panouri radiante infrarosu sunt recomandate in special pentru incaperile cu inaltime mare, unde sursele de incalzire clasice incalzesc inutil un volum mare de aier. Lipsa de lichide si aburi asigura o securitate si sanatate persoanelor  care se afla in apropierea panourilor, micsoreaza esential riscul de incendiu si poluare de gaze. Durata lunga de viata de 10-15 ani si instalarea simpla le fac din punct de vedere economic foarte ieftine.

Panouri radiante infrarosu pentru orice tip de incapere

Dupa destinatia incalzirii Prisma Info produce panouri radiante infrarosu pentru orice incapere. Panourile radiante cu tuburi de cuart sunt prevazute pentru camerele de baie, balcoane, terase, chioscuri. Ateleriele de productie, hale industriale si agricole, biserici, cinematografe, vor fi incalzite de panourile radiante industriale protector, iar mediul casnic cu panourile radiante SMART. Carcasa tuturor panourilor este din tabla inoxidabila, care asigura o reflexie spre front panel, executat din tabla decapata vopsita in camp electrostatic. Elementele de incalzire sunt de import furnizate de firma suedeza Kanthal. Timpul de functionare este monotorizat de led. Dimensiunile si puterea totala a panourilor este executata diferit pentru a face o alegere corecta dupa tipul incaperii.

Panouri radiante infrarosu distribuite de parteneri de afaceri

Cea mai eficienta incalzire, cantitatea de caldura fiind maxima la costuri minime. Avind o durata de viata minim de 20 ani, costurile de achizitie fiind relativ mici. Piata propune multe sisteme de incalzire economice, dar cea mai ieftina caldura se obtine, indiscutabil, de la incalzirea cu panouri radiante infrarosu. Economice, cu un randament de 97%, ecologice facute din material de cea mai buna calitate si sanatoase, nu usuca aerul, bune pentru persoane alergice omoarind sporii de mucegai, pot fi comandate pe tot teritoriul Romaniei, reteaua de distributie fiind foarte dezvoltata. Pentru a te incalzi sanatos si eficient cu panouri radiante infrarosu de calitate, cu aspect placut la costuri mici, puteti comanda pe www.prismainfo.ro sau pe orice numar de telefon de pe site-ul firmei Prisma Info.

admin

admin