Parchet stratificat de la magazinul Bilavio

parchet stratificat

parchet stratificat

Colectiile privind parchetul stratificat ce se gasesc in cadrul magazinelor specializate sunt din pardoseli de lemn care e colorat si deasemeni procesat. Astfel de colectii sunt o adevarata oportunitate privind rafinarea sau crearea unui spatiul locuit deosebit, ce se face prin adaugarea dimensiunilor personale. Fiind create in special din bogatia naturii, din niste specii de lemn ce au o textura frumoasa, un astfel de parchetul stratificat – tip Sinteros cat si cel care face parte din tipul Tarkett o sa aduca adevarata magie in viata noastra, a tuturor si o sa transforme lemnul in adevarat album ce e unul plin de momente si de amintiri frumoase, ce sunt unele de neuitat ce sunt menite in principal sa poata imbogatii stilul de viata al oricui.

Parchetul stratificat are puterea de a transforma natura utilizand pentru asta inspiratie deosebita cat si i o oportunitate in recunoasterea si experimentarea elegantei cat si puterea pe care o au culorile fag-ului, rafinamentul dat de stralucirea stejarului cat si senzatiile calde emanate de frasinul nordic.

Incaperile ce au montat parchet stratificat pot sa devina cu siguranta adevarate locuri spirituale, ori niste spatii unde se nasc stari mentale ce sunt speciale, niste spatii ce fauresc momente unice si de neuitat. Colectiile acestui parchet, pot sa transmita dinamism dar si energie insa in acelasi timp pot sa ofere si estetica gratioasa si atemporala.

Tipurile de parchete de pe piata de profil

In piata, in cadrul magazinelor specializate sunt mai multe tipuri de astfel de parchet stratificat din care clientii isi pot alege tipul ce se potriveste aspectul casei ori spatiului unde urmeaza sa se aseze.

Parchet stratificat uleiat

Tipul acesta de parchet ce e unul complet natural, in care toti compusii ce sunt utilizati cu scopul de a realiza uleiuri sunt intotdeauna extrasi din plante. Intretinerea acestui parchet este facila astfel incat orice deteliorare suferita de suprafa poate fi remediata local, fara a fi necesar sa se faca interventia persoanelor specializate.

Intretinerea periodica a parchetului uleiat se poate face oricand se doreste, prin reimprospatarea suprafetelor nefiind necesare slefuiri decat in cazul in care apar deteriorari mecanice pronuntate, in rest fiind suficiente curatarile cu produsele speciale, recomandate.

Dupa ce se reface finisajul, timpul de uscare este de 8 pana la 20 de ore, deci unul foarte scurt, in functie de ce produs s-a utilizat si de care au fost conditiile climatice, la final neexistand practic nici un miros neplacut sau intepator. www.bilavio.ro

Finisarea tipului de parchet poate fi in cel putin doua straturi de ulei:

  • primul strat este color, insa pot sa fie incluiv si doua straturi pentru a intensifica respectiva culoare;
  • al doilea strat este acela de protectie, iar stratul o sa fie intotdeuna unul incolor. Acesta va da incluisv gradul de luciu pe care il dorim pentru parchet nostru, respectiv unul mat sau unul semi-mat. Poate fi aplicat pe parchetul inclusiv stratul final, ce e de Hard Wax Oil, acest ulei ce confera o rezistenta ce e una mult mai mare in timp dar si la uzura ce se recomanda a fi utilizat cu precadere pentru parchetul folosit in cadrul spatiilor comerciale.
admin

admin