Parkitrans Com distribuie arcuri lamelare!

119e6e4a2ae8d5cc6f49f3b5824309e8Arcuri lamelare la cele mai avantajoase preturi vei gasi in cadrul firmei Parkitrans Com. Societatea pune la dispozitia clientilor sai arcuri lamelare, compatibile cu camioane, remorci, semiremorci si alte tipuri de autoutilitare marca Iveco, Man, Renault, Mercedes, Volvo, Scania si multe altele. Pentru a primi cea mai buna recomandare, in momentul comenzii trebuie sa indici tipul de autovehicul pe care il detii. In plus, in cadrul service-ului auto, firma ofera si servicii de inlocuire a arcurilor lamelare. Produsele comercializate se ridica la cerintele de calitate impuse in Uniunea Europeana. Aceste arcuri lamelare respecta standardele in vigoare si sunt disponibile in mai multe variante, pentru marci diferite de autovehicule. Cu ajutorul acestor arcuri lamelare, sistemul de suspensie iti va aduce siguranta asteptata si iti va indeplini toate cerintele. Arcurile lamelare au configuratii si dimensiuni diferite in functie de marca autovehiculului. Specializata in comertul cu arcuri lamelare, Parkitrans Com cunoaste cerintele clientilor sai si face tot posibilul pentru a se ridica la asteptarile lor.

Diversitatea arcurilor lamelare

Arcurile lamelare sunt piese auto noi-noute, oferite spre vanzare la un raport optim calitate-pret, aduse din import, din tari precum: Germania, Belgia sau Franta. Produsele sunt fabricate de unii dintre cei mai importanti producatori de pe piata de profil, si anume: Schomacker, Weweler si Winkler. Aceste arcuri sunt vitale pentru sistemul de suspensie, o foaie rupta a arcului putand duce la inclinarea vehiculului. De aceea, este importanta inspectia periodica a sistemului de suspensie cu arcuri lamelare si alegerea unor inlocuitoare de calitate pentru aceste piese atunci cand este cazul. In acest mod, nu vei pune in pericol siguranta transporturilor de marfuri.

Fiind proiectate si executate in fabrici dotate modern, aceste arcuri lamelare nu te vor dezamagi. Arcurile lamelare sunt vandute la bucata, la preturi avantajoase, si realizate din materiale rezistente la fortele mecanice, pentru a asigura o siguranta sporita la transporturi. Arcurile lamelare sunt considerate coloana vertebrala a oricarui autovehicul de gabarit mediu sau mare, ele fiind responsabile de calitatea suspensiei acestuia si sigurantei oferite in transport. Arcurile cu foi sunt cele responsabile de siguranta calatoriei la transportul de marfuri, pentru ca ele asigura stabilitatea autovehiculului pe drumuri dificile, in curbe si in multe alte situatii.

Unde gasesti arcuri lamelare?

Infiintata in Sibiu, compania Parkitrans Com are ca obiect de activitate principal comercializarea de arcuri lamelare, foi de arc si placute de frane, pentru o serie variata de autovehicule, cum ar fi remorci, camioane, semiremorci si autoutilitare. Produsele sunt fabricate de firme renumite: Schomacker, Goldschmitt, Weweler, Winkler, etc. Produsele sunt noi, concepute special pentru anumite marci de autovehicule, precum: Man, Mercedes, Iveco, SAF, DAF, Volvo, Scania, Renault si multe altele. In plus, firma are un service auto specializat, in care se verifica, respectiv se inlocuiesc arcurile si foile de arcuri, si se efectueaza majoritatea operatiunilor specifice unui astfel de atelier.

Pentru a verifica stocul disponibil, poti contacta echipa firmei prin telefon sau poti merge la depozitul acesteia. Stocul este aprovizionat constant cu produse noi, iar daca arcurile de care ai nevoie nu sunt disponibile la momentul cererii, pot fi importate intr-un timp scurt, prin colaborarile cu firme renumite din UE. Reprezentantii firmei Parkitrans Com iti stau la dispozitie cu orice alte informatii.

 

Datele de contact ale firmei Parkitrans Com:

Adresa firmei: Str. Caprelor, Nr. 2, Sibiu

Telefon: 0740 059 804

Email: parkitrans@yahoo.com