Despre pregatirea unor utilaje agricole noi

utilaje agricole noi

utilaje agricole noi

Tot mai des auzim de faptul ca agricultura trebuie modernizata, iar micii agricultor sunt oarecum motivati sa depuna eforturi pentru a imbunatatii calitatea muncii lor. Este bine stiut de asemenea si faptul ca din pacate interesul statului roman pentru agricultura este… cum este, insa rolul nostru nu este acela de a comenta modul in care factorii decidenti stabilesc legile sau strategiile. Suntem Akheron Serv, iar rolul nostru este acela de a oferi tuturor celor din industria agricola si cultivatorilor utilaje agricole noi dar si second hand de cea mai buna calitate.

Fie ca sunt utilaje agricole noi sau nu, acestea trebuie verificate periodic

Despre linia de echipamente agricole noi putem spune ca aceasta include toate tipurile de utilaje agricole noi, incepand de la pluguri, semanatori, pana la echipamente de recoltat si de tratat solul. Este evident faptul ca performanta poate fi facuta numai de catre cei cu experienta, dorinta de a evolua dar si detin o linie de utilaje agricole noi performante si bine intretinute.

Intretinerea utilajelor este o operatiune ce ar trebui facuta periodic, dar cu precadere, inaintea si dupa sezonul agricol. Daca inaintea venirii iernii de exemplu, toate utilajele sunt pregatite pentru depozitare, primavara acestea trebuiesc scoase “de la naftalina” si inspectate. Deoarece vorbim despre utilaje agricole noi este evident ca nu ar prea trebui sa existe probleme majore, asa cum este in cazul celor care au cativa ani in spate de munca.

Verificarile utilajelor vizeaza in primul rand mobilitatea elementelor articulate sau care se misca. Anotimpul rece poate avea repercusiuni pentru partile mobile, asadar, o reungere este indicata daca vreti ca totul sa mearga fara scartieturi si impoticniri. Niste utilaje agricole noi tinute peste iarna intr-un mod necorespunzator pot capata chiar si pete de rugina. Daca din diferite motive nu ati putut evita acest lucru este cel mai bine ca odata cu incalzirea vremii sa refaceti stratul de vopsea in perimetrul zonei afectate de catre rugina sau chiar si pe intreaga suprafata a utilajului.

Folositi numai piese originale pentru repararea unor utilaje agricole noi si nu numai

Toate tipurile de utilaje agricole noi sunt foarte robuste si bine facute, insa exista situatii in care veti avea nevoie sa le reparati. In acest sens va recomandam ca in cazul in care aveti de schimbat vreo piesa, sa folositi numai pe cele originale si compatibile cu echipamentul dumneavoastra. Stim ca de cele mai multe ori posesorii de utilaje agricole noi sau mai vechi, aleg sa isi repare singuri echipamentele apeland de cele mai multe ori la improvizatii ce nu numai ca pot duce la viitoare defectiuni iremediabile ci si la aparitia unor riscuri.

Si pentru ca tot am vorbit despre interventii de reparatii la utilajele agricole, va mai spunem ca in cazul celor cu motorizare sau actionate de catre motorul tractorului oprirea completa a motorului este primul lucru inainte de orice altceva. Daca umblati la un utilaj aflat in plina functionare riscati enorm.

In concluzie nu putem spune decat ca dorim sa fim partenerul dumneavoastra pentru o agricultura sanatoasa, moderna si eficienta prin intermediul gamei de utilaje agricole noi dar si prin serviciile oferite. Pentru a afla mai multe va asteptam pe pagina noastra de internet

admin

admin