Prest Expert: Auditor Financiar Elena Bojan

Succesul in afaceri nu este de multe ori garantat doar de catre activitatea pe care o depun angajatii dumneavoastra sau de strategia de marketing pe care o implementati. Gestionarea unei afaceri trebuie sa tina cont de anumite aspecte vitale care de regula sunt strans legate de partea economica. In cazul in care doriti sa gestionati mult mai eficient banii care intra si pleaca in cadrul firmei dumneavoastra, nu ezitati si apelati la o persoana experimentata si cu o oarecare experienta in acest domeniu de activitate.

Un partener de incredere in atingerea rezultatelor dorite poate fi si compania Prest Expert din Craiova care impreuna cu doamna Elena Bojan ofera o gama completa de servicii financiare. Printre aceste servicii se numara si cele ale unui audit financiar. Auditul financiar, precum oricare alt audit reprezinta analiza obiectiva si completa a situatiei (in cazul nostru financiare si economice) unei companii sau afaceri. Analiza trebuie sa tina cont de toate documentele si actiunile desfasurate de firma respectiva pentru a se obtine o situatie reala.

In urma acestui audit se pot trage concluzii importante ce pot duce la reorganizari, restructurari sau implementari de solutii noi pentru rezolvarea in timp util a problemelor existente. Auditul financiar va analiza astfel situatia financiara a companiei dumneavoastra. Rezultatele va pot oferii o imagine de ansamblu asupra problemelor pe care compania dumneavoastra le are. In urma acestor concluzii puteti actiona pentru limitarea pierderilor financiare, pentru obtinerea de noi venituri, pentru imbunatatirea profitului sau pentru iesirea de colapsul financiar.

Desigur, aceasta analiza de specialitate nu poate fi relizata decat de catre un auditor financiar. Auditul financiar poate fi realizat doar de un membru al Camerei Auditorilor Financiari, statut care se obtine in urma participarii la cursuri specializate, sustinerea unor teste si dobandirea unui cumul de experienta in domeniul economic. Doamna Elena Bojan din cadrul companiei Prest Expert poate fi exact persoana de care aveti nevoie, datorita experientei acumulate in acest domeniu si datorita rezultatelor obtinute in solutionarea cererilor survenite din partea unor companii de renume ce activeaza pe piata din Romania.

Compania Prest Expert cu sediul in Craiova ofera solutii optime in domeniul financiar, contabil si in domeniul politicilor manageriale. In cadrul acestei companii activeaza doar personal calificat a caror activitate este atent supravegheata de doamna Elenna Bojan. Indiferent de serviciile de care aveti nevoie personalul Prest Expert garanteaza rezultate imediate si succesul in afaceri.

Tarifele practicate variaza in functie de solicitarea primita sau de serviciile oferite, insa nu trebuie sa va ingrijorati pentru ca preturile sunt accesibile pentru orice tip de buget. Daca doriti sa obtineti un tarif exact, atunci va trebui ca in prealabil sa discutati cu un reprezentant al companiei – puteti utiliza oricand datele de contact ce sunt oferite in josul prezentului articol.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe informatii referitoare la serviciile de audit financiar Elena Bojan va recomandam atat datele de contact cat si plaforma online a firmei Prest Expert unde puteti invata mai multe aspecte referitoare la operatiile de natura finaciara si nu numai.

Prest Expert , date de contact

Craiova, Str. M. Kogalniceanu, bl.97, sc. E, ap. 10

Tel: 0351.416.080; 0251.419.310

Fax: 0351.416.081

Mobil: 0723.323.969; 0748.372.771

E-mail: prestexpert@rdscv.ro