Pro Confort: proiectarea centralelor termice mici

Pro Confort: proiectarea centralelor termice mici

Pro Confort: proiectarea centralelor termice mici Iti construiesti o casa si-ti doresti ca incalzirea sa se realizeze cu ajutorul unei centrale termice? Inainte ca baietii sa se ocupe de efectuarea propriu-zisa a instalatiei termice alese de tine trebuie sa apelezi la serviciul de proiectare al acesteia. De ce este mai bine sa procedezi in acest mod? Deoarece doar o echipa de specialisti in domeniu iti va spune exact cum trebuie sa arate si cum trebuie sa fie montata toata instalatia termica, astfel incat tu sa profiti la maxim de investitie. Insa, nu uita, toate proiectele de incalzire se fac doar in conformitate cu planurile casei tale, planuri pe care va trebui sa le prezinti echipei de speialisti ce se vor ocupa de proiectarea instalatiei tale termice.

Daca esti din judetul Sibiu sau din imprejurimi si cauti o firma serioasa care sa presteze servicii de proiectare a instalatiilor termice ia legatura cu Pro Confort. Indiferent ca esti persoana fizica sau juridica, Pro Confort te poate ajuta. De asemenea, nu conteaza daca proiectul este destinat unui apartament, unei case mai mici sau unei cladiri de birouri, Pro Confort proiecteaza insalatiile de incalzire conform normativelor si standardelor in vigoare, astfel incat tu nu trebuie sa-ti faci griji in privinta calitatii si sigurantei tale!

Centralele termice de mica capacitate

Acest gen de centrala termica este cel mai des intalnit, fiind utilizat de micii consumatori casnici, cat si de diferite firme care au de incalzit sedii mari de birouri. Puterea maxima a unei astfel de centrale termice este de 0.3 MW si produce agent termic atat pentru incalzire, cat si pentru apa calda menajera. Agentul termic este de fapt apa, care poate atinge temperatura de 95 de grade Celsius, iar combustibilul poate fi lichid sau gazos.

Atunci cand se proiecteaza o astfel de centrala termica de mica capacitate trebuie sa se tina cont de amplasarea centralei, care se face dupa cum urmeaza:

– In exteriorul cladirii, realizandu-se o constructie proprie pentru aceasta;

– In interiorul caldirii;

– La orice nivel al caldirii, fie ca este vorba de subsol, parter, la etaj sau chiar pe terasa. Singura exceptie o fac centralele GPL care nu se amplaseaza la subsol;

– Nu se amplaseaza sub nici un fel de incapere, care se incadreaza in categoria A sau B de incendiu si nici macar alipite acestora;

– De asemenea, o centrala termica nu se amplaseaza sub sali, scari sau incaperi aglomerate, sub incaperi de zi sau dormitoare, sub salile de clasa, in nici o cladire de spitale si nici in interiorul cladirilor mai mari de 80 m;

– Daca amplasezi centrala intr-un apartament atunci vei utiliza doar una singura si nu mai multe. In acest caz, ea nu se monteaza in camere de dormit sau in camari, caci are nevoie de ventilatie. Toate centralele termice ce functioneaza pe gaz trebuie sa fie prevazute cu ferestre spre exterior. Evacuarea gazelor trebuie sa se realize natural.

Orice firma care se ocupa de proiectarea unei centrale termice de capacitate mica, trebuie sa tina cont de toate aceste sfaturi, deoarece este vorba despre siguranta clientilor. Pro Confort Pro Confort proiectarea centralelor termice micieste pro client si militeaza doar pentru confortul acestuia!

Daca vrei sa ai parte de un serviciu de calitate, alege proiectare instalatii termice Pro Confort. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Pro Confort? Suna la numarul 0269-253.838 sau trimite un e-mail pe adresa proconfortsibiu@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.