Alege Cassa Dekor pentru casa visurilor tale!

Alege Cassa Dekor pentru casa visurilor tale!1

Alege Cassa Dekor pentru casa visurilor tale!1Visezi sa-ti construiesti o casa ca in povesti, cu multe dormitoare, cu cel putin un etaj si care sa fie prevazuta cu o curte mare, plina de flori si cu o gradina de legume? Vrei sa-ti faci o casa din lemn deoarece ai auzit ca acestea se construiesc mult mai repede, dar totodata ofera si o izolatie termica net superioara fata de celelalte tipuri de case? O constructie din caramida la cheie ar fi tot ce ti-ai dori in acest moment? Indiferent de zona in care locuiesti, Cassa Dekor poate face ca visurile tale sa devina realitate. Aceasta companie tanara construieste pentru tine, casa pe care ti-o doresti, oriunde in tara. Nu rata preturile promotionale Cassa Dekor si bucura-te impreuna cu familia ta de o noua locuinta!

Cassa Dekor – fauritoarea de visuri

Nu exista familie in lumea aceasta care sa nu-si doreasca sa aiba propria sa locuinta. Sunt familii care muncesc o viata intreaga, fara odihna, fara concedii, doar pentru a putea cumpara un petic de pamant si pentru a-si cladi acolo o locuinta. Cel putin in viziunea romanului, daca ai pamant esti un om bogat, deoarece ai unde locui si ai si de mancare, daca-ti cultivi gradina.

Si pana la urma, nu degeaba zicea Ion „vrem pamant”. Aceasta dorinta a ramas intiparita in genele romanilor si ei viseaza si acum la o gospodarie bogata si la copii multi, care sa le duca numele mai departe.

In zilele noastre nu-ti mai construiesti tu singur casa. Inainte vreme era vorba despre un simplu bordeias, insa acum pretentiile au crescut si pentru a le implini trebuie sa apelezi la specialisti. Acesti specialisti sunt cei de la Cassa Dekor, din Maramures. Chiar daca nu exista pe piata de profil decat din anul 2007, in toti acesti ani, compania a strans experienta bogata si a construit multe locuinte, cu care se mandreste si pe care le poti vedea in portofoliul lor de pe site-ul companiei.

Case din caramida, semifinisate – numeroase posibilitati de finisare

Cassa Dekor iti pune la dispozitie doua tipuri de cosntructii: case din lemn sau case din caramida. Aceste case pot fi la cheie, la rosu sau semifinisate.
Daca-ti doresti o casa care sa dureze pe viata si chiar mai mult, atunci ia in considerare construirea unei case din caramida. Iar daca nu ai suficienti bani ca sa o termini toata deodata, apeleaza la varianta unei case din caramida semifinisata.

Ce inseamna o casa din caramida semifinisata? Acest tip de casa este o constructie durabila, se realizeaza intr-un timp relativ scurt, costurile de Alege Cassa Dekor pentru casa visurilor tale!ridicare sunt avantajoase, iar calitatea este pe masura. Acest tip de locuinta nu este terminata in intregime, ci lasa anumite parti neterminate, dar finisate, astfel incat ele sa poata fi continuate mai tarziu, de catre aceeasi firma, sau de alta. Ca un exemplu, sa ne gandim la pereti. Ei sunt imbracati in placi de gips-carton de 12.5 mm, imbinarile sunt chituite si apoi totul este pregatit pentru zugraveala finala. Aceasta va fi efectuata cu alta ocazie.

Daca visezi la o casa din caramida seminfinisata, apeleaza cu toata increderea la compania Cassa Dekor. Pentru contact, suna la numerele 0756-322.811 si 0737-143.094 sau trimite un e-mail pe adresa office@casa-ieftina.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre auditorul financiar Florin Saftoiu.