Print Service Company – traieste calitatea produselor originale!

Ai nevoie de autocolante, filme backlit, one way vision, PP, materiale rollup, ori rollupuri profesionale?

Vrei cele mai bune bannere marca Superflex, cerneluri AT INKS Xaar Standard, Spectra Standard, Jetbest Eco Sky?

Cauti imprimante industriale, performante si la cele mai bune preturi ?

Print Service Company Timisoara este partenerul ideal in acest caz!

Compania Print Service, partener al firmei producatoare de echipamente Oce, iti pune la dispozitie cea mai completa gama de imprimante, consumabile pentru acestea (cerneluri) si materiale de publicitate (bannerele si autocolantele).

Print Service Company iti ofera bannere marca Superflex, autocolante din gama Vivid, cerneluri produse de cunoscutele companii At Inks si Jetbest Eco Sky si  imprimantele chinezesti, marca Allwin.Print service

“Traieste calitatea” – acesta este motto-ul firmei Print Service Company, firma ce iti sta oricand la dispozitie cu cele mai bune produse si sfaturi pe masura, menite sa te ajute in orice situatie.

Optand pentru colaborarea cu Print Service Company vei avea ocazia sa constati diferenta dintre produsele de firma si cele simple, preturile fiind sensibil aceleasi.

Sectiunea imprimante ocupa un loc aparte in oferta firmei timisorene Print Service Company, care dupa ce a testat piata asiatica, a optat pentru colaborarea cu firma Allwin,  distribuitorul de baza al Konika pentru China.

Imprimantele industriale Wide format (1 – 2.5m) sunt la cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, firma producatoare ALLWIN, distribuitor Konika în China, fiind recunoscuta drept lider in domeniul imprimantelor cu capete Konika.

Printre avantajele acestei imprimante amintim:

 • 2 capete Epson DX5 (viteza dubla fata de Mimaki JV33 sau Mutoh Valuejet)
 • Latime maxima de printare 1.8 m
 • Se foloseste picatura variabila pentru o calitate maxima
 • O viteza 35 mp/ h (4 pasi) si 18 mp / h (8 pasi)
 • Rezolutie maxima: 2880 dpi
 • Contine sistem takeup, sistem alimentare bulk cu cerneala la 1 l, sistem de uscare cu infrarosii, sistem de uscare cu ventilatoare si 3 heatere

Print service 1Imprimantele industrialeSuper wide 3.2 m – pot fi echipate cu capete Konika 512 de 14, 35 sau 42 pl. Cu toate ca sunt considerate modele de baza, acestea nu se compara cu modelele de top ale concurentei ca fiabilitate si mod de instalare a optiunilor.

Modelul C12 are doua randuri de ventilatoare, uscator cu infrarosii si este acoperit cu o vopsea inovativa pe baza de teflon, rezistenta la solvent si zgarieturi, care permite pastrarea un timp indelungat in stare perfecta a imprimantei. Modelul poate fi echipat  cu maximum 12 capete.

Caracteristicile produsului sunt :

 • Poate fi echipat cu capete Konika 512 de 14, 35 sau 42 pl
 • Poate fi echipat cu 4 sau 8 capete (C12 max. 12 capete)
 • Are o viteza maxima de imprimare la 8 capete 42 pl (respectiv 12 capete 42 pl la C12): 80 m2/h la 2 pasi (120 m2/h C12), 52 m2/h la 3 pași (78 m2/h C12) si 40 m2/h la 4 pași (60 m2/h C12)
 • Circuit de incalzire a cernelii
 • Sistem patentat de protectie a capetelor
 • Sistem cu 3 heatere
 • Sistem de alimentare profesional
 • Greutate netă: 800 kg

Alege doar produse de calitate, produse de companii de renume, ce iti garanteaza reusita afacerii tale!

Alege din oferta diversa a firmei Print Service Company, liderul imprimantelor originale !

Contact :

Judeţ: Timiș
Localitate: Timișoara
Adresa: Str. Horia nr.62
Telefon: 0356.100.462
Fax: 0356.100.461

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !