Respirati sanatos cu Romtest

Fie ca vorbim despre biroul unde lucrati, depozitul / hala in care va desfasurati activitatea, sau de ambientul din locuinta proprie, aerul pe care il respirati va poate ajuta sa aveti rezultate mai bune, va poate relaxa si desigur va poate pastra sanatos si optimist. Dar cum sa ne asiguram ca aerul pe care il respiram este un aer sanatos, benefic pentru activitatea noastra? Este extrem de simplu; datorita tehnologiilor actuale, puteti beneficia de toate conditiile pentru a va purifica aerul, totul prin intermediul unor purificatoare de aer profesionale.

Aceste purificatoare de aer pot fi achizitionate cu usurinta, produsele fiind disponibile in magazilnele clasice si online de profil din Romania. Dar, atunci cand doriti un purificator de aer adecvat mediului in care traiti, este important sa alegeti produse de calitate si care sa satisfaca cerintele pe care la manifestati. Pentru toate acestea, apelati la un furnizor specializat si profesionist. Un astfel de furnizor poate fi si compania Romtest.

Romtest, cu sediul in Timisoara, a fost infiintata in anul 1992 ca societate comerciala desfasurand activitati in domeniul instalatiilor de climatizare. In present firma detine parteneriate importante cu companii cunoscute la nivel mondial cum ar fi LG si Daikin, companii care aduc pe piata romaneasca o mare diversitate de aparate electrice, electronice si electrocasnice. Distributia unor branduri atat de cunoscute a facut din Romtest un adevarat leader in acest domeniu. De aceea clientii ce au apelat la serviciile Romtest recomanda produsele companiei ca fiind unele de calitate ireprosabila.

Purificatoarele comercializate de Romtest fac parte din gama de produse oferite de compania Daikin. Acestea au functie de mentinere a umiditatii fapt ce recomanda purificatoarele de aer atat in spatii mici (precum locuinta proprie sau la birou) dar si in spatii ceva mai mari ce pot fi reprezentate chiar si de depozite sau hale industriale unde de cele mai multe ori aerul poate fi daunator sanatatii. Purificatorul de aer Daikin functioneaza pe baza tehnologiei Flash Streamer, o solutie moderna si eficienta ce serveste la inlaturarea alergenilor, a substantelor periculoase din aer, a mucegaiului si bacteriilor.

Romtest va ofera astfel dispozitive ce asigura igiena aerului, inlaturand in acelasi timp si mirosurile neplacute, nu doar agentii daunatori. Umiditatea este apoi mentinuta la un nivel potrivit prin rezervorul de apa de patru litri, care este incorporat sistemului. Importante sunt si alte aspecte precum: modul silention in care purificatorul functioneaza, intretinerea usoara a aparatului, durata de viata crescuta, debitul mare de aer, dimensiuni reduse, greutate redusa si pret accesibil.

Tariful necesar achizitionarii unui purificator de aer variaza in functie de modelul ales. Puteti cumpara un produs cu performante ridicare, sau un aparat cu o putere mai mica, totul in functie de locatia in care doriti sa instalati purificatorul de aer. Pentru a vizualiza oferta Romtest va recomandam platforma online a companiei ce va sta la dispozitie cu toate informatiile premergatoare unei investitii adecvate. Toate produsele comercializate de companie sunt noi si vin cu garantie propriee; aceste produse pot fi comandate indiferent de locatia in care va aflati. Nu ezitati si solicitati mai multe detalii utilizand datele de contact de mai jos.

Romtest, contact:

Adresa: Str. Lacului, Nr. 13, Ghiroda, Timis
Telefon: 0256 200 398 / 0256 200 396 / 0744-641316

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro.
Poti citi mai multe articole interesante aici.