Romtest – lider pe piata sistemelor de climatizare

agregat incalzire cu apa

Aveti nevoie de o seagregat incalzire cu aparie de mecanisme si masini a caror functionare impreuna  sa contribuie la incalzirea unei locatii cu ajutorul apei? Cautati un lider de piata in domeniul instalatiilor de climatizare? Rezolvarea problemelor in materie de climatizare vine din partea firmei Romtest.

Cu ce se ocupa firma Romtest si ce o recomanda ca fiind una dintre cele mai bune firme de profil din Romania?

Infiintata in anul 1992, in Timisoara, compania s-a dezvoltat initial ca o societate comerciala al carui obiect principal de activitate era constituit de comercializarea instalatiilor de climatizare. Odata cu trecerea timpului, compania timisoreana pune bazele unui parteneriat de durata cu una dintre cele mai mari companii in domeniul climatizarii, la nivel mondial: Daikin. Liderul japonez nu este singurul partener al firmei, compania Romtest detinand parteneriate si cu alte firme importante din domeniu precum LG. Datorita acestor colaborari cu colosii internationali Daikin si LG, compania Romtest aduce pe piata romaneasca cele mai moderne si inovatoare echipamente de climatizare, ocupandu-se cu comercializarea unei game diversificate de aparate electrice, electronice si electrocasnice.

Clientii actuali ai companiei Romtest recomanda firma ca fiind o echipa profesionista ce ofera servicii si produse de calitate, acesta fiind un motiv in plus pentru care ar trebui sa apelati numaidecat la serviciile companiei timisorene. Avand o vasta experienta in domeniul climatizarii, echipa firmei, periodic, sustine anumite cursuri de specializare pentru a fi intotdeauna la curent cu noutatile din domeniul instalatiilor de climatizare. Acest lucru dovedeste inca o data profesionalismul si seriozitatea firmei timisorene si faptul ca specialistii firmei isi dau tot interesul pentru multumirea clientilor sai.

Pe langa sistemele de climatizare oferite clientilor, compania Romtest  poate veni in ajutor dumnealor cu sfaturi si informatii tehnice in legatura cu ceea ce ar fi potrivit pentru un anumit spatiu, in cazul in care clientul este nesigur sau nu cunoaste foarte bine acest domeniu.

Agregatele de incalzire cu apa reprezinta un ansamblu de masini si mecanisme ce conlucreaza pentru incalzirea apei in mod instantaneu. Fiind realizate de compania Daikin, aceste produse reprezinta alternativa moderna si mult mai eficienta pentru vechile boilere.

Clientii pot alege dintr-o gama diversficata de agregate de incalzire – racire cu apa. Dintre acestea, Daikin EWWD – MBYNN este unul dintre cele mai cerute agregate de incalzire cu apa. Acest model este aprobat pentru vase de presiune PED, iar compresorul marca Daikin, semiermetic, cu un singur surub este intr-o singura treapta. Pentru acest dispozitiv se utilizeaza agent frigorific R1-134 a si un controler avansat pentru concentratia de dioxid de carbon. In dotarile standard, acest model de agregat are un indicator de umiditate si racordari victaulice.

Silentiozitatea este unul dintre principalele avantaje ale acestui sistem cu circuit dublu, atat pentru refrigerare cat si pentru incalzire, iar design-ul modular prezinta o robustete specifica.

Date de contact:agregat incalzire cu apa

Denumirea firmei: Romtest Timisoara;

Numar de telefon: 0256 200 398, 0256 200 396 sau 0744 641 316.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre electrocompresoarele marca Energo Star accesand link-ul urmator http://www.scriuceva.ro/?p=3426 .