Alegeri inspirate pentru ocazii memorabile – pungi cadou de la AB Calipac

pungi cadou

pungi cadou

Inmanarea unui cadou perfect presupune o anumita tinuta, o urare calda, venita din inima, o ocazie speciala, si, mai ales, o punga de cadou deosebita. In ultimii ani, pungile cadou au capatat din ce in ce mai mare importanta pe piata romaneasca si din intreaga lume. Oamenii sunt nevoiti, de cel putin cateva ori pe an, sa ofere cate un mic cadou. Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, de Craciun, de o onomastica sau o aniversare, la absolvirea unei forme de invatamant, cu ocazia unei reusite profesionale, in general se ofera un cadou. Insa cadoul nu poate fi inmanat intr-o punga de plastic, nu-i asa? Nici cutia nu este o varianta tocmai agreata de toti, aceasta fiind foarte voluminoasa. Asadar, cea mai buna solutie raman pungile pentru cadou, cu modele deosebite, in multiple variante de confectionare, cum este cazul celor oferite de compania AB Calipac.

Alegeti dintr-o multitudine de pungi cadou potrivite pentru orice ocazie – din oferta AB Calipac

Fie ca va plac pungile cadou lucioase sau cele mate, cu panglica satinata sau cu un snurulet din bumbac, cu sau fara o fereastra transparenta pentru ca produsul oferit sa fie cat mai vizibil, AB Calipac va ofera exact ceea ce aveti nevoie! O bijuterie frumoasa sau un set de cosmetice de calitate nu ar avea aceeasi valoare daca ar fi oferite intr-o punguta de plastic pe care sa scrie “thank you for shopping”. Daca vreti sa faceti o surpriza placuta unei persoane deosebite din viata dvs., sau sunteti invitat la o petrecere ori la un eveniment cu pretentii, prezentati-va asa cum se cuvine. Ambalati mica atentie intr-o punga cadou frumoasa.

Oferta firmei AB Calipac se adreseaza si companiilor care vor sa ofere angajatilor si colaboratorilor, cadouri corporate, ambalate frumos, si nu simple produse aruncate intr-o punga de plastic de 50 de bani bucata. In fond, o punga de cadou poate face diferenta intre o atentie deosebita, si un dar facut din obligatie. Pungile cadou pe care le gasiti chiar si online, pe site-ul firmei AB Calipac, sunt vesele, au felurite imprimeuri, florale sau geometrice, pot fi personalizate cu diferite logo-uri si imprimate cu texte cat se poate de haioase pentru prietenii mai apropiati. Pungile cadou sunt cele care impresioneaza primele, prin varietate si forme, textura si nuantele culorilor alese. Cu alte cuvinte, nu exista cadou pentru care sa nu existe si o punga pe masura. Pentru cei de la AB Calipac, orice dar pe care vreti sa il faceti este o provocare. Exista numeroase criterii in a gasi punga potrivita, si anume – genul de ocazie,  personalitatea persoanei ce urmeaza sa primeasca darul, greutatea cadoului, dar si preferintele dvs. Pungile cadou sunt foarte practice, au un impact vizual deosebit, si nu sunt la fel de migaloase ca si cutiile, cand vine vorba de despachetare.

AB Calipac va ofera o mare varietate de pungi cadou deosebite

In ciuda faptului ca pungile cadou pot parea destul de fragile, acestea sunt foarte rezistente, in functie de ceea ce intentionati sa puneti in ele. Exista pungi cadou potrivite pentru produse mai mici, dar si pentru cadouri mai voluminoase. AB Calipac va face o oferta de nerefuzat in materie de pungi cadou, pe care beneficiarul le poate reutiliza!

admin

admin