Siguranta cu Telsat Systems

Siguranta cu Telsat SystemsVrei sa monitorizezi in permanenta sediul firmei, o hala de productie sau locuinta ta si ai nevoie de un sistem de supraveghere video performant? Nu stii de unde sa il achizitionezi ? Firma Telsat Systems iti sta la dispozitie cu consultanta de specialitate, dar si cu produse de supraveghere performante.

Dezvoltarea tehnologica a adus cu ea posibilitatea de a supravegha un obiectiv in permanenta. Daca in basmele copilariei, pe care le citeai te minunai de globul fermecat al vrajitoarei, astazi acel glob exista cu ajutorul stiintei moderne. Poti sa vezi de la distanta ce se petrece intr-un loc, monitorizat video, fara a mai fi necesar sa fii prezent acolo.

Ce este un sistem de supraveghere video?

Sistemul de supraveghere video, denumit si CCTV – closed circuit television – este un sistem video, care opereaza in circuit inchis. Daca televiziunea publica este accesibila avand un receptor TV, imaginile captate de sistemul de supraveghere video sunt disponibile numai utilizatorilor ce au drept de acces la acest sistem.

Cel mai simplu sistem de supraveghere video este alcatuit dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele de supraveghere mai complexe includ un numar mai mare de camere video, dispozitive de control, dispozitive de inregistrare si vizualizare, ce sunt mult mai avansate.

Componentele unui sistem de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video au in componenta urmatoarele dispozitive:

– Camerele de supraveghere video, care sunt de mai multe feluri. Exista camere cu diferite rezolutii de filmare, camere ce pot filma doar in locurile iluminate in permanenta, dar si camere ce pot inregistra in conditii de iluminare redusa sau deloc.

– Monitorul, se poate utiliza doar unul sau chiar mai multe monitoare, in functie de numarul de camere video instalate. Monitorul permite vizualizarea imaginilor.

– Un videorecorder pentru inregistrarea imaginilor preluate de camerele de supraveghere video. DVR-ul se ocupa de captarea imagini si a sunetului, de inregistrarea lor si apoi de transmiterea pe internet, daca este prevazut si cu aceasta optiune. Imaginile captate de la camerele de supraveghere sunt salvate pe un hard disk intern. DVR-ul permite afisarea fiecarei camere in parte sau a tuturor camerelor prin impartirea ecranului. Datorita facilitatii de transmitere a imaginilor prin internet, DVR-ul asigura monitorizarea prin intermediul unui calculator personal sau al unui telefonului mobil de generatie noua, din orice loc de pe pamant. Sistemele de supraveghere cu DVR sunt printre cele mai populare in acest moment, deoarece se adapteaza nevoilor fiecarui utilizator, fiind si usor de instalat.

– Surse de alimentare de back-up, sunt absolut necesare daca doresti ca in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica a sistemului de supraveghere, acesta sa nu se opreasca. Aceste surse de alimentare sunt asigurate cu ajutorul unor UPS (sursa neintreruptibila de energie electrica), care in functie de puterea electrica ce o are poate asigura functionarea echipamentului fara intrerupere o perioada de timp.

Compania Telsat Systems a luat fiinta in anul 2005 in Slanic Prahova si activeaza in domeniul sistemelor antiefractie, fiind autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. In zile noastre, aceasta compania de prestigiu si-a extins activitatea si in Bucuresti, oferind sisteme de supraveghere moderne. Avand ca partener aceasta firma, siguranta iti este garantata. Consultanta tehnica deosebita, dublata de profesionalismul de care de dovada sunt o garantie a satisfacerii nevoilor fiecarui client.

Daca ai nevoie de sisteme supraveghere video pentru compania ta, ia legatura cu firma Telsat Systems. Pentru contact, apeleaza numerele Siguranta cu Telsat Systems0722.661.575 si 0745.158.375 sau trimite un e-mail pe adresa office@tlsat.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre pastrarea uleiului vegetal.