Simba’s Group te alimenteaza oriunde

Simba's Group te alimenteaza oriunde

Simba's Group te alimenteaza oriundeAi nevoie de o modalitate pentru transportul de carburant lichid si nu stii la ce ce firma sa apelezi pentru asta? Firma Simba’s Group din Pascani are solutia ideala pentru aceasta si anume, un rezervor de combustibil mobil care este omologat. Simba’s Group iti pune la dispozitie o gama larga de modele de rezervoare portabile, dotate cu cadru metalic, acestea fiind cele mai bune solutii pentru tine.

Ce sunt rezervoarele mobile de combustibili?

Cu ajutorul rezervorului mobil vei putea sa alimentezi cu combustibil masini sau alte utilaje grele cum ar fi tractoare, excavatoare sau combine, direct la locul de lucru. Astfel, rezervorul mobil iti va economisi timp, dar va micsora si costurile. Rezervorul este adaptat pentru alimentarea usoara la pompa, transportul ulterior si alimentarea cu combustibil pe teren. Constructia speciala impiedica scurgerea combustibilului in timpul transportului. Fundul profilat iti va permite manipularea cu caruciorul elevator.

Ca si dotari pentru astfel de rezervoare mobile amintim:

– pompa de 12 V sau 24 V cu capacitate de maxim 40 l/min;
– furtun cu pistol de alimentare cu o lungime de 4 m;
– furtun de aspirare cu sita de filtrare;
– indicatorul cantitatii de combustibil in rezervor;
– capac incuiabil;
– balamale laterale metalice.

Capacitatea de stocare a carburantilor poate varia de la 430 la 1000 de litri. Rezervoarele pot fi construite din otel carbon (special pentru substantele inflamabile) sau din polietilena, pentru carburanti mai putin periculosi. Cele din otel carbon sunt omologate si certificate, atat pentru transportul substantelor periculoase pe sosele, cat si pe caile ferate si pe mare.

Firma Simba’s Group comercializeaza rezervoare cu gura de incarcare de tip prindere rapida, fiind acoperite cu capac ce poate fi asigurat cu lacat. Acestea sunt dotate cu supapa de siguranta la suprapresiune si la depresiune, cu rupe-flacara incorporata. Alt element important de siguranta cu care este dotat este tubul de protectie antirostogolire. Grupul pompa este adapostit intr-o cutie metalica, iar pistolul mecanic este cu blocaj automat.

Rezervorul transportabil din otel pentru motorina

Sunt rezervore cilindrice cu axa orizontala – verticala, realizate din tabla de otel carbon, protejate la rasturnare si lovire, de o structura metalica, vopsite la exterior cu 2 straturi de grund antirugina si 2 straturi din email poliuretanic verde. Aceste rezervoare sunt prevazute cu cate 2 pereti despartitori pentru a preveni agitarea motorinei. La partea superioara este prevazut un orificiu cu diametrul de 300 mm prevazut cu capac, bolturi de fixare si garnituri.

Accesoriile standard sunt:

– tubulatura de aerisire cu dubla protectie pentru evitarea scurgerilor de motorina in caz de rasturnare;Simba's Group te alimenteaza oriunde1
– supapa de siguranta;
– supapa de aspiratie sferica de 1”;
– bolturi de ridicare dispuse la partea superioara;
– orificii pentru ridicare cu elevatorul dispuse in cele 4 colturi;
– unitate de alimentare (pompa) cu debit de 40 L/min, alimentata la 12V / 24V, echipata cu pistolet automat si 5m de furtun;
– cabina metalica pentru protectia pompei, vopsita cu email orange ( ral 2008) si prevazuta cu lacat;
– rezervorul poate avea o capacitate de 300, 400, 600, 1000 litri.

Pentru astfel de rezervoare poti apela cu cea mai mare incredere la compania Simba’s Group, care impreuna cu echipa sa de experti te va servi asa cum se cuvine.

Daca ai nevoie de un rezervor combustibil mobil, ia legatura cu firma Simba’s Group. Pentru informatii suplimentare, apeleaza numerele 0722-752.840 si 0332-565.339 sau trimite un mesaj la sectiunea Contact.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre hainele militare.