Sistem termic inovator – panourile radiante de incalzire!

Este foarte important sa fie asigurat un anumit grad de confort termic in spatiul in care locuim. Acest factpanouri-radiante-pentru-incalzireor elementar, de indata ce va fi asigurat va duce la desfasurarea activitatilor zilnice intr-o maniera placuta si confortabila.

La momentul actual exista diferite solutii termice pentru incalzirea locuintelor. Fie ca vorbim de centralele termice ce functioneaza pe principiul transformarii energiei mecanice in energie calorica, avand ca si combustibil gazul natural sau centrale pe baza de biomasa, acestea nu fac altceva decat sa asigure confortul termic in perioadele capricioase ale lunilor friguroase din an.

Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, au aparut si noi sisteme de incalzire ce ofera mult mai mult avantaje, la un pret mai mic al montarii si facturii de combustibil.

Un sistem termic inovator este reprezentat de incalzirea prin panourile radiante. Principiul de functionare al acestui sistem inovator de incalzire este acelasi cu unul intalnit in natura: modul in care Soarele incalzeste Pamantul. Utilizand tehnologia razelor infrarosii, panourile radiante pot incalzi intai corpurile aflate in incapere, fara sa incalzeasca aerul din incapere. Corpurile incalzite, la randul lor vor transmite caldura spre incapere si astfel se realizeaza incalzirea camerei. De aceea spun ca principiul este asemanator cu cel din natura, deoarece Soarele incalzeste intai suprafata Pamantului, apoi suprafata incalzind atmosfera.

Firma Laser Technology Solutii Globale ofera astfel de solutii inovative de incalzire. Pe langa aceste panouri radiante de incalzire, firma buzoiana ofera si multe alte produse si servicii dintre care vom aminti: accesorii si echipamente pentru sudare, echipamente automate de debitare, solutii inteligente de automatizare si lista poate continua.

Noi, in cele ce urmeaza vom vorbi despre panourile radiante de incalzire si vom trasa cateva avantaje ale folosirii lor in comparatie cu alte sisteme de incalzire.

Dintre avantajele folosirii panourilor radiante de incalzire se evidentiaza urmatoarele ca fiind cele mai importante:

  • Costurile legate de achizitia si montarea sistemului sunt mult mai mici, comparativ cu instalarea unui sistem clasic de incalzire. Durata montarii panourilor radiante dureaza in jurul a 3 ore si se executa fara constructii sau instalatii suplimentare;
  • Imbunatateste sanatatea organismului. Razele infrarosii sunt recunoscute in domeniul medical ca fiind un bun stimulator al circulatiei sangelui (perfecte chiar pentru hipotensivi), nefiind miscarea aerului in camera datorata ca in cazul sistemelor clasice de circulatia aerului cald de la calorifere nu va exista nici praf care sa “zburde” prin camera;
  • Acest sistem de incalzire este recomandat pentru incaperile cu o inaltime mai mare de patru metri, in care sistemele traditionale nu ar da randament pentru incalzirea incaperilor;
  • Panourile radiante de incalzire va asigura impotriva multor riscuri ce apareau in cazul sistemelor traditionale (risc de incendiu sau riscul de asfixiere), deoarece nu exista tevi sub presiune sau materiale imflamabile in instalatia panourilor radiante;
  • Aceasta  instalatie se executa foarte repede, nefiind nevoie de numeroase avize si aprobari din partea structurilor administrative locale.

Exista spanouri-radiante-pentru-incalzirei cateva dezavantaje in cazul folosirii panourilor radiante, dar multitudinea de avantaje le eclipseaza total.

Firma buzaiana Laser Technology Solutii Globale detine solutia cea mai eficienta si de cost redus pentru incalzirea locuintei dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti sa aflati informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati, prin seriozitate si promptitudine specialistii nostri va vor oferi cele mai bune servicii si produse.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .