Tipografia Tipocar – o noua dimensiune, o noua imagine!

Vrei sa tiparesti pliante, afise, fluturasi, brosuriori alte materiale publicitare (ambalaje, postere, flyere) ?

Cauti cea mai buna firma care sa-ti realizeaze coperti pentru lucrari de licenta si master, cataloage si agende personalizate, de bun gust si la preturi accesibile?

Nu stii la cine poti apela pentru etichete, rechizite scolare, invitatii, felicitari, dosare, formulare fiscale si medicale, reviste sau diplome concepute profesional ?

Tipografia Tipocar din Satu Mare este tot ceea ce iti trebuie !

Cu experienta semnificativa in domeniu, compania iti ofera produse tipografice diverse, executate la standarde de calitate europeana, cu echipamente de ultima generatie.tipografia tipocar

Personalul calificat al tipografiei este mereu la dispozitia clientilor, oferindu-le acestora consultanta de specialitate, solutii optime pentru fiecare proiect in parte, dar si lucrari de grafica si design, realizate prin utilizarea celor mai bune software-uri (grafica, ilustratii, design vectorial, etc).

Tipografia Tipocar dispune de copiatoare digitale de ultima generatie, cu ajutorul carora va poate oferi servicii de listare alb-negru/color la cea mai inalta calitate, formatul maxim de listare fiind de 33×48 cm.

Apelati la Tipocar Satu Mare daca aveti nevoie de :

 • Brosare – realizata la cald, cu cotorul produsului mai mare de 8 mm
 • Infoliere – realizata pe folie mata sau lucioasa, format maxim de 50 cm latime
 • Biguire – cu biguri realizate pe aceeasi stanta cu cutitele, realizate la un format de 30×42 cm.
 • Spiralare – raliate pe formatul maxim de 30 cm, cu spiralele de diferite culori si marimi
 • Serigrafiere – cu format maxim 21×30, in culorile auriu si argintiu, pentru logouri, imagini si texte pe ori ce tip de suprafata intinsa
 • Poleire – in culorile auriu si argintiu, pe coperti din carton imbracate in imitatie de piele

Produsele realizate la Tipografia Tipocar sunt de calitate ridicata, preturile fiind accesibile tuturor :

 • Formulare fiscale –hartie offset/autocopiativa, in 2/3 exemplaretipografia tipocar 1
 • Pliante –hartie offset sau carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi intre 60-300gr
 • Afise –hartie offset/lucioasa, cu grosimi intre 60-300gr, A2 fiind dimensiunea maxima, la o comanda 500 de afise sau 33×48 cm – fara limita de tiraj
 • Fluturasi – hartie offset/carton dublu cretat lucios sau mat, cu grosimi cuprinse de 70-300gr
 • Foi cu Antet – hartie offse/xerox, grosimi intre 70 – 90gr
 • Brosuri –hartie offset/carton dublu cretat lucios sau mat, cu coperti de grosimi intre 70-300gr si pagini tiparite pe hartie offset/carton dublu cretat
 • Cataloage –borasate sau capsate (cataloage scolare, cataloage pentru promovarea unei firme). Coperta este realizata din carton cretat lucios sau mat, carton imbracat in imitatie de piele, divers colorat
 • Reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, agende, diplome

Un loc aparte in productia Tipografiei Tipocar il ocupa pliantele publicitare, acestea fiind preferate de retaileri pentru costurilor reduse, comparativ cu restul  promovarilor media.

Pliantele sunt bune instrumente de promovare si marketing, ele reprezentand o metoda eficienta de publicitate, ce prezinta publicului larg promotii, campanii si diverse oferte.

Pliantul este vital pentru orice oferta de marketing, reprezentand cu succes imaginea unei firme, mai ales in cazul participarii acesteia la targuri ori expozitii.

Tipografia Tipocar utilizeaza o tehnologie avansata ce ii permite sa realizeze pliante publicitare de calitate ridicata, in diferite tiraje.

Atenti la detalii si priceputi in design, profesionistii Tipocar va ofera pliante publicitare inedite, expresive, cu un aspect deosebit, ce vor atrage cu siguranta atentia potentialilor clienti.

tipografia tipocar 2Se stie ca orice pliant bine realizat trebuie sa iti ofere informatii complete atat despre un serviciu sau un produs al firmei vizate, cat si detaliile suplimentare ale acesteia.

Tipografia Tipocar practica preturi fara concurenta, valoarea acestora fiind redusa substantial in cazul comenzilor de tiraj mare. Alegand colaborarea cu Tipocar ageti garantia ca aceasta va oferta multiple posibilitati de tiparire, pliantele fiind realizate fie pe carton dublu cretat mat sau lucios (cu dimensiuni intre 60-300 grame), fie pe hartie offset.

In marketing se utilizeaza trei modele de pliant : A4 (cu doua biguri), A4 la A5 (cu un big), si A5 la A6, cele mai uzuale fiind noi A4 sau A3, pliate in doua.

Pliantul A4 -210 x 99 mm, se pliaza ca o scrisoare sau gen fereastra, fiind folosit mai ales in pentru pizzerii, restaurante si fast-food-uri.

Pliantul publicitar A4 la A5 -210 x 148 mm, are patru fete, este ca o carte si devine din ce in ce mai cautat.

Pliantul A5 la A6 -148 x 105 mm, este folosit de firmele ce vor sa transmita mesaje scurte, de impact, vizand un anumit public tinta.

Apeland la Tipografia Tipocar aveti posibilitatea sa va realizati singuri machetele sau impreuna cu specialistii companiei care sunt plini de idei si solutii.

Toate proiectele venite din partea clientilor sunt tratate cu maxima seriozitate si profesionalism, respectandu-se atat cerintele impuse, cat si termenele de predare.

Alege calitatea si profesionalismul, alege partenerul de care ai nevoie !

Tipografia Tipocar – 100% calitate, 100% personalitate !

Contact :

Judeţ: Satu Mare
Localitate: Satu Mare
Telefon: 0261 861 250 | 0745 385 852 | 0745 205 900
Fax: 0261 861 250

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de o reducere de pret.

Citeste alte materiale de interes, aici !