Tractari auto Bucuresti

tractari auto bucuresti

tractari auto bucuresti

Cati dintre noi nu am patit sa plecam la drum cu masina fara sa banuim ca ceva ar fi neinregula cu ea si dintr-o data sa se opreasca? Acest lucru se intampla foarte des din pacate, iar atunci cand te afli intr-un oras pe care nu il cunosti este greu sa gasiti pe cineva care sa va ajute sa ajungeti cu masina la un service auto, dar lucrurile devin mai simple atunci cand intervin cei de la Tractari auto Bucuresti ( firma AloTractari ).

Probabil va intrebati de ce “ AloTractari ? ”, “ Cu ce sunt ei mai buni fata de ceilalti ? ”, ei bine va putem spune cu exactitate ca in aceasta companie lucreaza numai oameni motivati, care fac tot ceea ce le sta in putinta ca serviciile de tractari auto Bucuresti sa fie de cea mai buna calitate, iar clientul sa fie multumit la final. Un client ce a avut parte de Tractarea auto la timp, cu siguranta o sa mai apeleze aici atunci cand este nevoie si eventual o sa recomande si la prietenii apropiati aceasta firma. Pe langa tractari auto, aici puteti avea parte si de asistenta rutiera in cazul in care intampinati dificultati pe drum, iar acestea pot sa fie rezolvate doar cu niste sfaturi date prin telefon. Toate aceste servicii sunt prestate in Bucuresti, dar si in restul tarii , pentru ca vrem ca toti romanii sa beneficieze de acestea atunci cand au nevoie de un mic ajutor.

Tarifele pentru tractari auto Bucuresti difera in functie de masa automobilului si o sa va prezint o mica lista in mare: daca este cuprinsa intre 800 si 1000 kg pretul este de 89 de lei ( aceasta este valoarea minima de la care se porneste ), iar in final daca greutatea este cuprinsa intre 1501 si 3500 pretul ajunge pana la 250 de lei ( valoarea maxima ) . Pentru cei din Bucuesti exista niste tarife mai mici, deoarece aici are firma sediul si este mult mai usoara interventia, iar numarul masinilor ce trebuie tractate este mai mare, avand in vedere ca orasul este unul mult mai mare decat celelalte din Romania.

De asemena exista si oferte de care se pot bucura toti din tara, se poate beneficia de o reducere de 10 % in cazul in care tractarile au fost programate cu minim trei zile inainte si se poate ajunge la un discount de 50 % sau chiar mai mult, atunci cand alegeti sa faceti reparatiile la service-ul companiei noastre ori la cele cu care avem un contract de parteneriat.

admin

admin