Vitrine frigorifice – pastreaza alimentele la o temperatura corespunzatoare

In special in domeniul alimentar sunt necesare diferite modele de vitrine frigorifice, concepute sa fac fata solicitarilor, realizate sa aiba un aspect estetic placut si sa permita un acces facil. Astfel de instalatii frigorifice sunt proiectate si executate de catre compania Frigotehnics Serv Com, la un raport optim calitate-pret.

Afla mai multe informatii despre gama larga de vitrine frigorifice pe care o promoveaza Frigotehnics Serv Com

Compania Frigotehnics Serv Com si-a inceput activitatea in anul 2004 si s-a specializat in proiectarea, executia si montajul instalatiilor frigorifice. Cu timpul echipa s-a marit, iar afacerea s-a dezvoltat vazand cu ochii. In prezent este un furnizor competent care pune la dispozitia clientilor echipamente moderne si instalatii fiabile, necesare in diferite domenii de activitate. Oferta cuprinde diferite modele de vitrine frigorifice, camere frigorifice si masini de facut gheata. Compania se ocupa de proiectarea fiecarui echipament, realizand apoi executia, in functie de specificatiile si nevoile clientilor. Montajul se realizeaza tot de catre expertii de la Frigotehnics Serv Com, acestia asigurand ulterior si mentenanta echipamentelor.

Cui se adreseaza oferta? In general supermarketurilor si hypermarketurilor, acolo unde exista o cantitate superioara de produse ce necesita o temperatura scazuta pentru a-si mentine prospetimea. Fiecare client beneficiaza de servicii personalizate si echipamente realizate folosind aparatura profesionala.

Tu ce vitrine frigorifice alegi?

La Frigotehnics Serv Com gasesti diferite modele de vitrine frigorifice din care poti sa alegi. Expertii de la Frigotehnics Serv Com vor realiza echipamentele frigorifice la dimensiunea necesara tie si in functie de natura produselor ce urmeaza sa fie depozitate. In felul acesta vei beneficia de solutii personalizate, fara sa iti faci probleme ca vei investi prea mult. Preturile pe care compania le solicita sunt accesibile si sunt si cele mai mici de pe piata.

Atunci cand gestionezi un magazin alimentar iti doresti sa oferi produse de buna calitate, pastrate in conditii optime si la temperaturi corespunzatoare. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unor vitrine frigorifice de buna calitate, concepute din materiale rezistente si care au la baza tehnologie de ultima ora. Compania Frigotehnics Serv Com iti permite sa alegi designul vitrinelor, dimensiunea acestora si o multime de alte specificatii.

Orice vitrina conceputa de Frigotehnics Serv Com beneficiaza de garantie si este executata la cele mai inalte standarde. Colaborand cu expertii de la Frigotehnics Serv Com ai posibilitatea sa apelezi la o singura companie de la inceput si pana la final. Echipa se ocupa de proiectarea, executia, montajul si intretinerea tuturor echipamentelor frigorifice. Ai garantia ca ai investit in calitate si fiabilitate.

Indiferent de domeniul de activitate, daca ai nevoie de vitrine frigorifice alege sa colaborezi cu expertii de la Frigotehnics Serv Com. Echipamentele pe care acestia le executa s-au dovedit a fi foarte bune, rezistente, asigurand o temperatura corespunzatoare inca de la inceput. Vitrinele au design modern, permit acces facil si pastreaza produsele proaspete in timp. Pentru a comanda echipamentele dorite viziteaza pagina virtuala frigotehnics.ro sau suna la numarul de telefon 0723.566.747. Ai siguranta ca ai ales cele mai bune vitrine frigorifice de pe piata, echipamente ce vor fi concepute in functie de preferintele tale.