Achizitioneaza pompe submersibile ape murdare online, numai de la Expert Instal Group !

pompa-ape-murdare-drenag-250-economy-p370w-h5m-debit-54m3-h-120-500x500Pe langa pompele submersibile destinate apei curate, exista si pompe submersibile ape murdare. Acestea sunt special concepute pentru a pompa si transporta lichidele cu impuritati din gradina, subsoluri, rezervoare etc.  In cazul in care va confruntati cu inundatii, acestea sunt ideale pentru drenarea incaperilor invadate de apa. Desigur, pentru a face fata conditiilor extreme, trebuie sa alegei pompe cu randament sporit si un motor puternic. Astfel, pompa isi va face treaba in cel mai scurt timp, fara sa existe probleme de natura tehnica neasteptate.

Expert Instal Group va intampina cu o gama completa de pompe submersibile ape murdare la cele mai bune preturi. Acestea pot fi utilizate pentru transportul din iazuri, spatii subterane, puturi, garaje etc si sunt recomandate pentru pomparea de lichide poluate cu substante biologice, lichide spumoase, lichide cu corpuri lemnoase, lichide cu urme de uleiuri etc.

Inaltimea maxima de pompare difera de la produs la produs, motiv pentru care este bine sa cereti sfatul unui specialist inainte de a cumpara pompe submersibile pentru ape uzate. Toate echipamentele sunt insotite de caracteristici tehnice si specificatiile necesare, precum si perioada de garantie si numele producatorului. Comenzile pot fi efectuate online sau de la sediul companiei, la fel si ridicarea produsului.

Pompe submersibile ape murdare – caracteristici generale

Dupa cum am mai spus, aceste pompe submersibile ape murdare sunt potrivite pentru drenarea mai multor tipuri de apa, intrucat acestea lasa particulele de nisip, pietris, namol, resturi vegetale etc sa treaca. Desigur, nu toate particulele vor fi aspirate, intrucat diametrul permis este cuprins intre 25-50 mm. In cazul in care pompele sunt dotate cu flotor, alimentarea poate fi intrerupta automat, ceea ce reprezinta un avantaj. De ce? Ei bine, flotorul permite pompei sa nu mai fie alimentata atunci cand nivelul de apa este foarte scazut , iar pompa risca sa se supraincalzeasca. Cele care nu sunt dotate cu flotor trebuie sa fie controlate manual si nu pot rula in mod automat.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l retineti este faptul ca pompele au debite diferite. De aceea, dumneavoastra trebuie sa va asigurati ca pompa achizitionata este capabila sa transfere apa cu viteza dorita. Pentru acest lucru, consultati cu atentie descrierea produsului si detaliile tehnice, debitul fiind exprimat in m3/h. De asemenea, nu uitati de inaltimea maxima de pompare, si acest aspect fiind important pentru randamentul pompei submersibile. Impuritatile care plutesc în apa pot insa infunda pompa si provoca probleme de functionare, asa ca supravegheati dispozitivul pe tot parcursul functionarii.

Pompe submersibile ape murdare de calitate superioara!

Aceste pompe submersibile ape murdare au fost proiectate pentru a fi utilizate in conditii extreme, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji. In plus, Expert Instal Group colaboreaza numai cu producatori renumiti pentru calitatea si performanta echipamentelor fabricate, avand astfel garantia unei achizitii sigure pe termen lung. Pentru mai multe detalii despre comenzi, preturi sau detalii tehnice, nu ezitati sa contactati specialistii companiei!