Despre centrale Liepsnele si siguranta dumneavoastra

centrale Liepsnele

centrale Liepsnele

Iarna pe ulita, frigul este intepator si taios, iar omatu-i mare cat casa… Ar fi o derivare a poeziei mult prea bine cunoscutului autor George Cosbuc. Bineinteles, si Vasile Alecsandri a fost impresionat de acest anotimp avand si el la randul lui o poezie intitulat Iarna. Insa, pe langa latura poetica descrisa de catre acesti monstri ai literaturii romanesti, nimeni nu isi doreste ca iarna sa indure frigul de afara. Pentru cei care isi doresc o casa calduroasa si primitoare, noi avem solutia! Gama de centrale Liepsnele este adresata tuturor celor care isi doresc un echipament performant si fiabil pentru casa lor. Centralele pe care noi vi le propunem pot functiona chiar si 30 de ore cu o singura incarcatura de lemne, iar in functie de configuratie si model, o centrala poate asigura atat caldura in casa cat si apa calda.

Linia de centrale Liepsnele – calitate, performanta si rentabilitate

Gama de centrale Liepsnele ofera pe langa fiabilitate si performanta si un grad sporit de siguranta. Daca centralele termice pe baza de gaz sunt un potential risc, centralele pe lemn sunt complet sigure deoarece nu folosesc combustibil sub presiune asa cum este cazul centralelor pe gaz. Bine inteles, ceea ce dorim sa punctam in cadrul acestui articol, la fel ca si orice alt tip de centrala sau soba, si aceste centrale Liepsnele emana gaze de ardere. Mai exact este vorba despre Monoxidul de Carbon, un gaz periculos in cazul expunerii pentru perioade mai lungi de timp.
In primul rand le recomandam tuturor detinatorilor de centrale Liepsnele si nu numai sa isi instaleze ca masura de precautie un senzor de gaze si Monoxid de Carbon. Singura varianta in care gazele de ardere pot ajunge in interiorul casei in cazul in care gura de evacuare (sau cosul) este obturata de catre obiecte straine, sau in conditii de vant si rafale puternice. Bineinteles, cosul unei centrale Liepsnele la fel ca si in cazul altor marci, trebuie curatat periodic pentru a evita crearea de acumulari de funingine.

Ce faceti in cazul unei intoxicatii cu Monoxid de Carbon

Simptomele intoxicatiei cu Monoxid de Carbon sunt similare cu cele de gripa, greata si varsaturi, dureri de cap, stari de ameteala etc. Foarte important de stiut este ca expunerea pentru perioade lungi de timp la acest gaz duce la deces. In primul rand, daca suspectati o astfel de intoxicare in primul rand, deschideti toate geamurile si usile pentru a permite o buna ventilatie spatiului. Scoateti copii, femeile si persoanele batrane din camera si duceti-le intr-un loc bine aerisit. Evident, in cazul in care exista persoane inconstiente, solicitati ajutor pentru scoaterea lor si sunati la 112.
Noi, ca si reprezentanti a firmei producatoare de centrale Liepsnele nu putem spune decat ca va recomandam cu deoasebita caldura sa optati pentru instalarea unui detector electronic de Monoxid de Carbon. Astfel, veti fi alertati in cazul unui risc. Va asteptam pe siteul nostru cu informatii dar si cu o varietate larga de centrale Liepsnele, toate la cele mai bune preturi.

admin

admin