Rolul unor carti de vizita

carti de vizita

carti de vizita

Folosite in general de catre oamenii de afaceri, dar si de catre liberii profesionisti, acestea sunt o modalitate eleganta de a crea noi legaturi de afaceri dar si un mod foarte eficient si simplu de a te promova. Suntem Embo Lux, iar pe langa serviciile noastre de personalizare si printuri realizam si carti de vizita, atat simple, cat si embosate. In primul rand, embosarea este un proces prin care sunt accentuate anumite elemente grafice prin scoaterea acestora in relief. Aceasta este des-folosita pentru ambalaje, cataloage publicitare si chiar si in publicatii.
Pentru a realiza acest efect folosim prese speciale dar si matrite realizate special pentru fiecare proiect in parte. Insa, revenind la carti de vizita si ideea din spatele acestora, dorim ca in continuare sa va oferim cateva idei pentru a avea un impact cat mai puternic. Spuneam inca de la inceput ca oferirea unei carti de vizita este o modalitate excelenta de marketing, insa, asta numai daca aceasta este conceputa in mod corect si mai ales, inteligent.

Carti de vizita concepute inteligent

O carte de vizita trebuie sa raspunda la o serie mica dar importanta de intrebari. Prima intrebare nu este “cine este cel care ofera cartea de vizita?” ci mai exact, “ce face?” Desi foarte multe persoane isi concep cartile de vizita astfel incat numele sa fie cel mai vizibil, putini se gandesc ca persoana care chiar are nevoie de serviciile dumneavoastra, aceasta nu va mai sti exact cum va numiti, ci va cauta pe cineva care poate oferi acel tip de serviciu. Asadar, atunci cand va proiectati un nou set de carti de vizita puneti accent pe ceea ce oferiti, nu cine sunteti.
Pentru a indica tipul de serviciu pe care il oferiti puteti folosi carti de vizita care sa contina elemente grafice care sa ajute la identificarea domeniului dumneavoastra de activitate. De ce recomandam acest lucru, ei bine, raspunsul este unul cat se poate de simplu, informatia scrisa este descifrata mai incet decat cea reprezentata prin grafica. Asadar, scrierea unei functii foarte lungi (manager teritorial logistica achizitii… de exemplu) impune o oarecare dificultate in citire si mai ales, in memorare. Dar in cazul unor carti de vizita inteligent concepute, folosirea unui fundal reprezentativ, grafice, o imagine cu doua maini stranse sau orice alt lucru care poate ilustra ideea de acord, document, business sau chiar si ideea de succes in sine pot fi idei excelente pentru a permite ilustrarea rapida a unui indiciu legat de functia dumneavoastra.

Carti de vizita cu elemente in relief, sau embosate

Efectul de embos (reliefare) la carti de vizita este folosit in general atat pentru evidentiarea numelui dar, de asemenea poate fi folosita si in mod artistic pentru a oferi un plus de estetica cartii dumneavoastra de vizita. In final va putem recomanda ca in conceperea unei carti de vizita sa pastrati un echilibru dintre texte si elemente grafice. Cel mai bine este sa apelati fie la expertii nostri, fie la un grafician profesionist. Astfel veti garantia unor carti de vizita unice, care sa va reprezinte intr-o maniera cat mai eleganta. Noi va asteptam pe pagina noastra de internet www.embolux.ro pentru mai multe informatii.

admin

admin