Daca vrei sa-ti promovezi afacerea alege carti de vizita de la Embo Lux!

carti de vizita

carti de vizita

In cazul in care vrei sa-ti promovezi afacerea sau vrei sa promovezi compania pentru care lucrezi ori esti pe cont propriu si trebuie sa te faci cunoscut pentru a te extinde si pentru ati marii portofoliul de clienti, atunci carti de vizita de la Embo Lux reprezinta solutia perfecta!
Firma Embo Lux are o experienta de peste 10 ani in domeniul productiei publicitare de pe piata din Romania. Firma a luat nastere in anul 2010, pornind de la o simpla afacere de familie,dezvolatnadu-se treptat datorita dorinte de a multumi tot mai multi clienti. Embo Lux vine in intampinarea clientilor cu o gama variata si diversificata de produse si servicii de gravura. Gravura se realizeaza cu ajutorul masinilor mecanice, laser yang, tampografie, emboss si folio.
Cartile de vizita reprezinta un instrument foarte important si necesar pentru orice afacere ce se doreste a fi promovata. In trecut, cartea de vizita transmitea doar cateva informatii personale partenerilor de afaceri prin intermediul unui mesaj scris, acum insa, cartea de vizita poate aduce mai multi clienti sau colaboratori unei companii. Aceste produse ( carti de vizita), trebuie sa contina numele posesorului, functia pe care o are in compania respectiva, adresa, datele de contact ( telefon, email, fax, adresa companiei, etc), logo-ul firmei/ companiei sau orice informatie care ajuta viitorul client sa inteleaga serviciile si produsele oferite.

De ce sa alegi carti de vizita pentru promovare de la Embo Lux?

In prezent, cartile de vizita sunt folosite de catre toate persoanele care detin o afacere: notari, taximetristi, avocati, agentiile imobiliare, etc, toti utilizeaza carti de vizita pentru promovare. Pentru ca aceste carti de vizita sa reflecte cat mai bine posibil obiectul de activitate ori personalitatea, Embo Lux realizeaza carti de vizita cu un design perfect, acestea avand o estetica deosebita si personalizata, informatiile sunt cat se poate de precise, usor de citit, si nu in ultimul rand usor de retinut. Embo Lux iti poate creea si personaliza cartea de vizita cu ajutorul specilistilor in domeniu.
In cadrul firmei se afla o echipa tanara si cu exeperienta in domeniu, pregatita pentru ati oferi cele mai bune sfaturi si sugentii pentru ca tu sa ai cea mai atragatoare carte de vizita. Embo Lux foloseste pentru realizarea cartilor de vizita cele mai calitative materiale care vor garanta obtinerea unor produse excelente. Pe langa materialele de inalta calitate, firma mai utilizeaza si echipamente performante care asigura un ritm de lucru accelerat si precis, precum si rezultate excelente.

Daca ai nevoie de carti de vizita e calitate si la preturi avantajoase, apeleaza cu incredere la Embo Lux!

Embo Lux tine permanent legatura cu cei mai importanti furnizori de materiale, utilaje si diverse tehnologii specifice domeniul. In acest fel, firma este mereu la curent cu cele mai noi noutati aparute pentru a-si putea perfectiona serviciile si produsele pe care le ofera. Echipa de specialisti impreuna cu beneficiarul va stabili cele mai mici detalii in materie de carti de vizita.
Pentru mai multe informatii despre carti de vizita, acceseaza pagina web www.embolux.ro sau contacteza reprezentantii – 0726 11 00 09/ 0766 66 88 33.

admin

admin