Parchetraschetari.ro-Raschetari parchet. Transforma parchetul vechi intr-unul perfect nou!

Amenajarile cu parchet transmit eleganta, caldura si foarte mult bun gust. Cu toate acestea, parchetul este unul dintre cele mai pretentioase pardosele. In lipsa unei intretineri adecvate, estetica parchetului are de suferit. Vorbim despre zgarieturi si chiar despre o usoare decolorare si pierdere a luciului initial. Aceste semne de uzura pot sa apara dupa zeci de ani de la montajul propriu-zis si chiar mai repede, in conditiile unui trafic intens.

Parchetul din living sau dormitor arata ca dupa ¨razboi¨? Cand pardoseala acoperita cu parchet devine ¨brodata¨ de zgarieturi si pete nu trebuie sa recurgi la alternative costisitoare. Mai exact, nu trebuie sa cumperi un parchet nou. Poti obtine un parchet nou-nout printr-o metoda simpla si rapida: raschetari parchet. Astfel, esti scutit nu doar de o noua achizitie ci si de santierul pe care il presupune inlocuirea pardoselei.

Raschetarea parchetului reprezinta solutia optima atat in cazul parchetului masiva, vechi de ¨secole¨, cat si in cazul parchetului deteriorat inainte de vreme. Procedeul este simplu si nu necesita costuri mari.

Pentru raschetari parchet ca la carte apeleaza la Prachetraschetari.ro, partenerul ideal atunci cand vine vorba de diverse operatiuni pentru intretinerea parchetului sau pentru montajul acestui tip de pardoseala. Firma iti propune metode ingenioase de raschetare dar si preturi foarte mici!

Raschetari parchet-Mentine frumusetea lemnului!

Tocurile cui, mersul apasat, piesele de mobilier tarate si nu ridicate, resturile de mancare si diversele pete cazute pe pardoseala, toate acestea dauneaza grav…parchetului.

Masuri minime de intretinere parchet

Pentru ca parchetul sa-si pastreze aspectul neschimbat o lunga perioada de timp se recomanda o intretinere speciala. In prima faza, pardoselile acoperite cu parchet trebuie protejate de praj, nisip sau pietricele. Motivul? Chiar si cele mai mici particule de praf si nisip pot strica suprafata parchetului. Mai exact, o pot zgaria.

La fel de important, parchetul trebuie curatat doar cu produse si detergenti speciali. In caz contrar, parchetul isi poate pierde din luciu si poate capata un aspect uzat. De asemenea, este esential ca mopurile, carpele si lavetele folosite in curatarea si stergerea parchetului sa fie foarte bine stoarse inainte de folosire, si asta pentru ca, suprafetele din lemn si apa nu fac niciodata echipa buna!

Cand se recomanda raschetarea parchetului?

Atunci cand parchetul se zgarie si incepe sa-si piarda din culoare poti apela la serviciile raschetari parchet.

Prin procedeul de raschetare chiar si cel mai vechi sau uzat parchet isi poate redobandi frumusetea si stralucirea de odinioara. Etapele unei raschetari ca la carte sunt: verificarea si consolidarea suprafetei, raschetarea propriu-zisa, chituirea, finisarea, aplicarea grundului si lustruirea. Chiar daca pare un procedeu deloc complicat, este necesar sa apelezi la o firma specializata pentru ca parchetul sa nu aiba de suferit. Doar o firma cu experienta iti poate garanta lucrari pefecte!

La cine apelezi pentru raschetari parchet?

Raspunsul este simplu : www.parchetraschetari.ro. Firma din Bucuresti dispune de toate resursele necesare pentru rsachetari parchet. Parchetrachetari.ro are la dispozitie personal calificat si utilaje din noua generatie. Astfel, rachetarea parchetului se efectueaza cu o masina de raschetat parchet profesionala cu banda abraziva si aspirator.

Garantam lucrari estetice, executate in detaliu si durabile. Raschetarea parchetului se efectueaza rapid, curat si foarte bine organizat.

Prima interventie de raschetare se recomanda la 10 ani de la achizitionarea si montarea parchetului.

Pentru raschetari parchet la preturi atractive acceseaza www.parchetraschetari.ro.