Top 7 pistoale airsoft de la eDepot

Top 7 pistoale Airsoft de la eDepot

Iti plac jocurile sportive si adrenalina? In acest caz, airsoft-ul pare a fi ideal pentru tine, deoarece acest tip de joc simuleaza un conflict, iar la mijloc sunt prinsi jucatorii din cele 2 tabere adverse. Adesea, jucatorii trebuie sa rezolve si diverse misiuni, iar echipa care termina prima este declarata castigatoare. In acest scop, ambele echipe utilizeaza replici ale armelor reale, printre care se numara si pistoale airsoft ce functioneaza cu proiectile sferice non-metalice. Una peste alta, in airsoft se utilizeaza atat echipamente specifice, cat si tactici militare reale.

De unde achizitionez pistoale airsoft?

 

Top 7 pistoale Airsoft de la eDepotPentru jocuri de tipul Airsoft sau Paintball, intra in magazinul online eDepot si delecteaza-te cu o multime de articole destinate acestor jocuri sportive.

Daca esti pasionat de airsoft, pe eDepot gasesti tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o dupa-amiaza amuzanta alaturi de prietenii tai. eDepot iti pune la dispozitie pistoale airsoft, pusti airsoft, dispozitive optice, acumulatori, lanterne, bile, tuburi de gaz si recipiente de CO2, articole specifice pentru paza si autoaparare, imbracaminte de camuflaj si echipamente de protectie.

De ce sa alegi eDepot ca si furnizor principal de pistoale airsoft? Deoarece, pe langa faptul ca ai parte de diversitate, eDepot iti ofera si calitate pentru toate produsele achizitionate. In plus, toate articolele sunt ambalate corespunzator si-ti sunt livrate indiferent de localitatea de resedinta. Iar daca achizitionezi produse ce depasesc 300 de lei, transportul este gratuit!

Cate tipuri de pistoale airsoft exista?

 

Printre cele mai cautate pistoale airsoft de la eDepot se numara urmatoarele categorii:

1. Pistoale airsoft manuale cu spring pe arc. In aceasta categorie intra foarte multe modele, insa unul dintre cele mai cunoscute este un pistol Colt 25 BK Cyber Gun Spring. Este o arma cu dimensiuni reduse, care nu te incomodeaza deloc la purtat, fiind usor de transportat. Este confectionat aproape integral din plastic, iar incarcatorul are o capacitate de 15 bile.

2. Pistoale airsoft electrice. Au la baza un motor electric care pune in miscare un piston cu arc. eDepot iti pune la dispozitie foarte multe modele. Intra in magazinul online si alege-ti pistolul airsoft potrivit.

3. Pistoale airsoft electrice tip mitraliera. Sunt mult mai mari si mai precise, astfel incat “dusmanii” tai cu siguranta nu vor scapa de sub privirea ta.

4. Pistoale airsoft pe gaz, fara blow – back. Acest gen de pistoale functioneaza pe baza de CO2 sau alt gen de gaze. Modele sunt multe. In general sunt pistoale mici, de greutate Top 7 pistoale Airsoft de la eDepot1redusa si pot fi foarte usor ascunse sub haine. Sunt confectionate din plastic ABS si au un incarcator cu o medie de 7 bile.

5. Pistoale airsoft pe gaz, cu blow – back. Au garantie 6 luni si-ti sunt livrate cu o punga de cate 100 de bile, cu un dispozitiv de incarcare rapida, dar si cu un manual de instructiuni.

6. Pistoale airsoft cu CO2, fara blow – back. Sunt modele ideale pentru profesionisti, fiind o replica deosebit de realista.

7. Pistoale airsoft cu CO2, cu blow – back. Modelele din aceasta categorie iti asigura distractie pe cinste. eDepot iti ofera mai multe optiuni in functie de preferinte!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pistoale airsoft de la eDepot. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele eDepot? Pentru detalii, suna la numarul 0753-423.913 si 0721-641.821 sau trimite un e-mail pe adresa office@edepot.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.