Transport moloz-mobilier – partenerul tau de nadejde!

Cele mai bune servicii de transport moloz, transport mobilier, transport marfa, tractari auto, dar si foraje de puturi si fantani iti sunt oferite de compania bucuresteana Transport moloz-mobilier.

Firma isi desfasoara activitatea atat in capitala, cat si in zonele limitrofe acesteia, in functie de solicitarile clientilor.

Transport moloz-mobilier detine utilaje si echipamente performante in domeniu, basculante, mini-incarcatoare si autoutilitare, cu ajutorul carora marfurile sunt transportate in conditii de maxima siguranta.Transport moloz 1

Personalul calificat al firmei va sta non-stop la dispozitie, oferindu-va cele mai bune servicii in domeniu, de la incarcare-descarcare, pana la transportul propriu-zis.

Numarul solicitarilor zilnice este destul de ridicat, motiv pentru care firma Transport moloz-mobilier le recomanda tuturor clientilor si partenerilor sai de afaceri sa lanseze o comanda ferma pentru servicii de specialitate cu cel putin 24 de ore inainte, ocazie cu care se vor stabili in detaliu si conditiile de transport.

Suntem flexibili si dedicati, facem totul pentru a satisface cerintele si exigentele dumneavoastra, va oferim cele mai mici preturi de pe piata, comparativ cu cele practicate de concurenta.

Compania va ofera o gama variata de servicii:

  • Transport moloz;
  • Transport mobilier;
  • Transport marfa;
  • Debarasari mobila veche;
  • Tractari auto;
  • Foraje puturi.

Transport moloz 2Un accent deosebit punem pe activitatea de transport moloz, pentru care suntem dotati cu utilaje si echipamente performante.

Personalul specializat al firmei noastre incarca, descarca si transporta molozul in saci, folosindu-se de basculante, mini-incarcatoare si autoutilitare.

La cerere, va oferim si servicii de demolari cladiri, case vechi, hale si depozite.

Dupa preluarea comenzii, personalul firmei se prezinta direct la adresa indicata telefonic, unde va pot ajuta atat la debarasarea, cat si la curatarea molozului.

Suntem pregatiti sa ridicam orice cantitate de moloz rezultat din demolari, amenajari interioare si exterioare, renovari si deseuri salubrizare: moloz, pamant, crengi si alte resturi care sunt duse la groapa de gunoi.

Cu noi ai garantia unor servicii de calitate, la preturi competitive.

Ne deplasam si in afara Bucurestiului, oferindu-va tot sprijinul de care aveti nevoie.

Executam si servicii de transport mobila, atat in capitala, cat si in zonele adiacente, cu singura conditie ca punctul de plecare pentru transport sa fie Bucurestiul.

Avem o vasta experienta in mutarea si debarasarea mobilierului, pe care il putem reloca in cele mai bune conditii, in cel mai scurt timp.Transport moloz 3

Indiferent ca va mutati ori va cumparati o noua mobila, firma Transport moloz-mobilier este partenerul de incredere de care aveti nevoie.

Suntem dotati cu utilajele si echipamentele adecvate prestarii serviciilor de tractari auto-remocare, angajatii nostri reusind sa tracteze in conditii de maxima siguranta orice tip de autovehicul, avand orice destinatie de pe teritoriul tarii sau Uniunea Europeana. De asemenea, non-stop tractam si remorcam autoturisme noi, defecte sau avariate.

Suntem prompti, profesionisti si foarte flexibili; incheiam contracte de colaborare in conditii foarte avantajoase atat cu societatile de asigurari, cat si cu firmele specializate in service auto.

Si pentru ca stim sa ne adaptam cerintelor pietii, suntem specializati si in executarea forajelor de puturi de mica, medie si mare adancime atat pe sistemul tuburilor, cat si pe noul sistem de siguranta PVC, efectuand foraje pana la a treia panza freatica, cu filtratie de ultima generatie.

Va garantam toate lucrarile pe care personalul nostru calificat le efectueaza, fiind deschisi proiectelor de orice tip.

Preturile pentru serviciile de foraje puturi si fantani variaza in functie de adancimea si materialele folosite, acestea fiind mult sub cele practicate de concurenta.

La cererea clientilor curatam si denisipam puturi vechi.

Alege profesionistul de care ai nevoie, alege firma Transport moloz-mobilier!

Citeste alte materiale interesante aici.